2777
2789
عنوان

دخترهای مجرد بیان همه بیان

284 بازدید | 23 پست

حواستون باشه دخترا اگر دل دردقاعدگی دارین بخصوص دردهای شدید نادیده نگیرید همین الان بدین سونوگرافی بدین مبادااندومتریوزداشته باشین اندومتریوز بیماری زنان هست که با دردقاعدگی و در موقع نزدیکی و نازایی همراه هست معمولا سال طول میکشد تا بیمار به پزشک مراجعه کند چون با دردقاعدگی معمولی اشتباه میگیرن این بیماری ذخیره تخمدان رو کم میکنه و باعث تهاجم به روده  و مثانه و کلیه همیشه  در حالی ک درابتدا براحتی با یک سونوگرافی تشخیص داده میشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوماه درد ندارم یوهو یه ماه میگیره

الانم درد دارم شدید😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ممکنه چیزی نباشه منم همیشه خیلی درد دارم ولی سونو دادم چیزیم نیست

الکی من هم یدونه مجرد 😁

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

😂

چیه خو منم یه زمانی مجرد بودم 😎

ولی هنوزم این دردهای طاقت فرسا رو دارم 😩

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

😭😧😔خیلی بده دردش

اره پریود خره 😭😭