2777
2789
عنوان

چ قشنگه😍😍😍

344 بازدید | 17 پست

چه قدر قشنگه وقتی با دعای ما حاجت یکی برآورده میشه...

لطفا لطفا لطفا....!

امشب واسه همه دعا کنیم...مخصوصاً واسه کسایی ک مادر شدن ارزوشونه...

اینا مادرای خوبی میشن...من از طرف همشون قول میدم...شما فقط دعا کنید...

دعا کنید....

دعاکنید...

دعاکنید..

دعا..

دعا.

الهی دردِ دردمندان دوا...درد منم دوا

حاجتِ حاجتمندان روا...حاجت منم روا

التماس دعا دارم از همتون...فراموشمون نکنید

خدا هست🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالاکه به حق این شب احیا همه منتظرای نی نی زودی بچه داربشن وبشن بهترین مادرای دنیاشماهم خدابهتون یه دوقلوی نازبده عزیزم❤

التماس دعابرای منم دعاکنین

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
خدا از زبونت بشنوه کاش زن داداش من که ۱۶ سال در آرزوی بچست خدا نظری بهش بندازه. الهی آمین

امشب ب زن داداشت بگو استغفار کنه...واسه همه گناهایی ک کرده و نکرده...

انشاالله ک خیره...

خدا هست🙂
انشالاکه به حق این شب احیا همه منتظرای نی نی زودی بچه داربشن وبشن بهترین مادرای دنیاشماهم خدابهتون ی ...

الهی فدات بشم اشک تو چشام جمع شد چقدر دعات قشنگ بود...چشم...حاجت روا بشی انشاالله

خدا هست🙂

من واسه بچه دار شدن یکی از اشناهامون خیلی دعا کردم و خدا بعد از حدود ده سال اونها رو صاحب فرزند کرد امشب هم تو مراسم احیا مسجد واسه مادر شدن همه دعا میکنم انشاالله که تا سال بعد فرزندتون رو در اغوش بگیرید

شما همه واسه سلامتی پسرم دعا کنید دعای ادما در حق هم دیگه بهتر روا میشه🌷

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
واسه من دعا کنین توروخدااااااااا  اسمم فاطمه حالم بده دعا کنین زندگیم خوب بشه

عزیزم چشم...اسغفار کن باشه؟؟واسه همه اون گناهایی ک کردی و نکردی و یادت هست و یادت نیست...حتی اونایی ک نمیدونستی گناهه و هنوزم نمیدونی...

حل میشه انشاالله...

خدا هست🙂
من واسه بچه دار شدن یکی از اشناهامون خیلی دعا کردم و خدا بعد از حدود ده سال اونها رو صاحب فرزند کرد ...

انشاالله ک خوب بشه ماهم دعا میکنیم...ولی تو مادری تو بیشتر دعا کن دعای تو یه چیز دیگه اس دعای مادر در حق فرزند معجزه میکنه...

خوب میشه انشاالله بسپرش ب خدا...حله تمااام...

خدا هست🙂