2777
2789

شماها تو بارداری ماه دو و سه ساندویچ هایدا خوردید؟؟؟؟؟

خوبید الان؟

ینی انقد دلم میخادااااااا با نوشابه و سالاد سزااااار

واااای 

برم بخورم؟؟؟؟؟🥺🥺🥺

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضرر که داره  ولی به یبار چیزی نمیشه چیزی که هوس میکنید رو حتما بخورین

اصلا اب لب و لوچه م راه افتاده بدجور 🤤🤤

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
من که چون ویار داشتم به غذایی که خودم میپزم معمولا شوهرم ساندویچ میگرفت الانم نی نیم سالمه

ای خدااااا الحمدلله

منم همینجورم

باور نمیکنی یه وعده درست حسابی نخوردم تو این دوماه ونیم 

من خیلییی هوس کرده بودم ولی نخوردم آخههر جوری حساب کنی کالباس و رامبون بیصاحاب مضر و خطرناکه هم موادی که باعث رنگی شدنش میشه هم مواد نگهدارندش گوشتشم که معلوم نیست چیه خامه پخته اس چیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من ماهی ی بار فلافل فست فود نمیخوردم

من تاحالا دو سه بار فلافل خوردم 

اصلا غذا خوشم نمیاد

نمیدونم این چه چیز مسخره ای هستش افتاده بجونم

من خیلییی هوس کرده بودم ولی نخوردم آخههر جوری حساب کتی کالباس و رامبون بیصاحاب مضر و خطرناکه هم مواد ...

میگم شاید هایدا بخاطر برندش محصول خوب استفاده کنه

من نمیدونم چیکار کنم حس میکنم بچه م چشاش کج میشه نخورم😂😂

از اولش فست فود خوردم تا اخرش نه دیابت گرفتم نه فشار خون بارداری

کالباسم خوردی ؟ 🥺

من تاحالا دو سه بار فلافل خوردم  اصلا غذا خوشم نمیاد نمیدونم این چه چیز مسخره ای هستش افتاده ...

منم اینطوری بودم اصلا میلم به غذای خودم پز نمیرفت .خییییلی سخته .انشالله زودتر این حالت برطرف شه 

منم اینطوری بودم اصلا میلم به غذای خودم پز نمیرفت .خییییلی سخته .انشالله زودتر این حالت برطرف شه&nbs ...

وای خدا از دهنت بشنوه ایشالله