2777
2789
عنوان

بیاین ببینین چکار کردم.دلم خنک شد.ازین به بعد همینه...👿

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 93 پست
خيلي خيلي ي دور اينا رو تو ذهنم ب قتل ميرسونم تا اروم شم بخابم

ولی دوست خوبم این کارو نکن

من بخاطر خیلی چیزا حرص خوردم یکیش همین کارگر ساختمان پرصروصداست 

و خوشحال اونایی که میتونن تحمل کنن

بجای اینکه خودتو داغون کنی کار دیگه ای بکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دوست خوبم این کارو نکن من بخاطر خیلی چیزا حرص خوردم یکیش همین کارگر ساختمان پرصروصداست  و ...

چكار كنم ب شهرداري ز زدم ب پليس ز زدم

اصلا با سر و صداش كاري ندارم

اما اين مياد خلط گلو خالي ميكنه روزي صد بار نميدونم سل داره چي داره حالم بهم ميخوره با صداي بلند

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
محلتون هیات امنا نداره  بچه حق بازی داره اما نه ساعت 3،4 ملت سرظهری چجوری بچه رو میفرستن بیرو ...

میفرستن خودشون راحت استراحت کنن....یبار همین مامانت اعتراض داشتن بچم خواب بود فلانی میاد صداش میکنه بیدارش میکنه میبره کوچه

😂😂😂😂😂 ایییییییی نگو... حالا کارو به درخواست عکس نکشونین...😂😂😂

افرين ببين چ باهوشي 

وقتي ميگي خشكلم يعني بايد نظر بديم  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مادراشون اینا رو سر ظهر میفرستن تو کوچه ک خودشون استراحت کنن . دیدم ک میگما . اینارو باید تک تک بکشی ...

😂😂😂😂😂😂😂 وایی حال کردم تو ذهنم این کارو انجام دادم با تکتکشون

بجای توهین کردن بچهاتو تربیت کن مزاحم آسایش مردم نشن که نخوای برای دفاع ازشون ب بقیه توهین کنی 

بچه ها دعوا نکنیم اشکال نداره

هرکسی نظر خودشو میگه دیگه...ایشونم نظر خودشو تو گفت حتما ضعف اعصاب نداره...

بیخیال..

راهکار واسه توام توش نهفتس عزیزم😅😅😅😅😅😅

بعدش کل همسایه ها با دمپایی و افتابه و کمربند یهو مثل مورو ملخ ریختن تو کوچه مام هرکدوم از یور گمو گور شدیم🤣🤣🤣🤣

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤