2777
2789

سلام دوستان.....اگر تاپیکهای منو ببینید بیشتر در مورد باروری هست......خب چون سایت نی نی سایت است......اما همه همه جور تاپیک می زنن.....باروری ناباروری حاملگی ناخواسته بیماریها لاک آرایش مادر شوهر شغل پول جنگ جن روح آشپزی و..و....و....البته خیانت.....ی مدتی هست دوستان مدام به تاپیکهای خیانت اعتراض دارن. عزیزان کشش ندارید نرید توی تاپیک.....خب این خانمها اومدن اینجا درددل کنن، حق دارن......باورکن کسی دلش نمیاد در این مورد تاپیک دروغ بزنه.....خیانت عین مرگ یکی از نزدیکان هست......مگه من دلم میاد الکی تاپیک بزنم خواهرم فوت کرده؟! از قضا خیانت دیدم.....اون هم تا تهش.......اما براش تاپیکی نمی زنم.....تو رو بخدا کم با تهمت دروغ زدن نمک روی زخممون بپاشید......چون شرم داریم بریم به کسی حقیقت ماجرا رو بگیم ترجیح دادیم اینجا به صورت ناشناس درددل کنیم......لطفا مهربان تر باشیم

نی نی یارا ک کلا نیستن

برو ببین چ تاپیکایی میزنن..

اسکرینم میذارن

سایتو ب گوه کشیدن

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حرف شما میفهمم دوست عزیز ولی واقعا موردهای دروغ اینجا زیاد بوده و مشخص شده کاربرهای قدیمی تر مطلع اند

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
خیلیا حق دارن اعتماد نکنن  منکه وارد اکثر این تاپیکا نمیشم

اتفاقا کار خوب رو شما می کنید......یا نباید وارد شد.....و اگر کسی ته تهش میتونه دیگه نباید مدام به این تاپیکها اعتراض کنه......من تا یکماه پیش بیشتر تاپیکهای باروری وارد می شدم اما الان بیشتر تاپیکهای خیانت چون احساس همدردی دارم

اتفاقا کار خوب رو شما می کنید......یا نباید وارد شد.....و اگر کسی ته تهش میتونه دیگه نباید مدام به ا ...

اکثرا اعتراض میکنن چون از هر ده تا تاپیک ۹ تاش خیانته 

اینا خیلیارو بدبین کرده ب زندگی من اگه بخونم مثل ی داستان رد میشم ولی همه اینطور نیستن 

کلا جو رو منفی میکنه نظر من اینه 

تو شدی 🌙من👶❤️