2777
2789
عنوان

اونایی که تویه ساختمونید باخانواده شوهر لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 45 پست
ماهر شب میریم بهشون سر میزنیم خیلی صمیمی هستیم 

پس صميمي بودن بيش از حد اين چيزارم داره نميتوني جلوشو بگيري

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدررر بی ربط چطور لوسش میکنن  وااااا  خانواده شوهر بدن میگن باهامون بدن  محبت میک ...

اخه محبت زیاد همش میگن ولش کن بزار راحت باشه هرچی بخاد میخرن البته ناگفته نماند خانواده خودمم همینن بااین تفاوت که کمی دورن 

ما هم طبقه بالاییم  اوایل کاری برام پیش میومد  دو سه بار پیش مامان بزرگش گذاشتم  یه بارشو زنگ زد گفت بیا از بچت نگهداری کن دفعه دوم  که  تعلیم رانندگی برا شب داشتم پیشش گذاشتم رفتم شب که اومدم ساعت7.30 برقا رفته بود خونه تاریک مامان بزرگش رفته بود مسجد پسرم تنها مونده بود تا من بیام فقط گریه کرده بود بعد اون دیگه پیشش نمیذارم می برم خونه مامانم  حالا از دستم ناراحته که چرا پیش این نمیذارم  نمی دونم چیکار کنم

[QUOTE=91698530]چقدر بچه اتو میبرن پیش خودشون تنهایی؟[/QUOTEخيليييي ميبيني صب خواهرشوهرام ميان خونه ...

ميان خونت بي اجازه؟؟؟

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞
ما هم طبقه بالاییم  اوایل کاری برام پیش میومد  دو سه بار پیش مامان بزرگش گذاشتم  یه ب ...

بهش بگو خيلي اون موقه خوب مراقبت كردي از بچم

ناراحت میشی یابلند میشی به کارات میرسی وای خیلی سخته اینجوری 

ن ديگه نميرم تابيارنش بعدم هرهرميخندن ببخشيدماطاقت نياورديم بريم اينونبينيم براهمين مامانم گفته مامانش خوابه بروبدوزبيارش