2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  این محصول پنژل است که بنزیل پروکساید 5 و 10 درصد است . بسته به کاربرد و نحوه تجویز داروی ...

با سلام.

آقای دکتر بنزوئیل پراکساید دئودراگ هم میشه به جای پانژل استفاده کرد؟

سلام اقای دکتر من دکتر که رفتم لایه بردار بهم داد با صابون تی تری درخت چای با پانزل بهم داد من پانزل برای جوش میزدم ولی متاسفانه با رفتن به دکتر لکهام بدترشدن وفقط یه پوست حساسی عایدم شد که اگر افتاب بهم بزنه صورتم سوزش پیدا میکنه ولک میزنم توافتاب با اینکه ضد افتاب میزنم میشه راهنمایی کنید راستی قرص پیگمنتا برام نوشت که هنوز نگرفتم 

راستی برای منافذ باز چه کرمی خوبه واینکه قرص ویتامین داری سراغ دارین برای شادابی پوست که خوب باشه واینکه پوستم چربه به نظرتون چه تونری برای بستن منافذ وروشنایی صورت خوبه خیر ببینید اقای دکتر 

من استفاده کردم برای من اصلا خوب نبود چون جای جوش رو از بین نمی برد و در اون قسمت از صورت فرورفتگی ا ...

منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومد و فرورفتگی ایجاد میکرد تومستین راه حلی پیدا کنید برا جوش و فرورفتگیا؟

اغای دکتر لطفا راهنماییم کنید من پوستم به شدت خشکه از تا اینکه از موطوب کننده یا ابرسانی استفاده کنم جوش می زنم نمی دونم چیکار کنم جوشام بیشتری رو گونه هامه و بعضی وقتا پیشونی و چانم را هم می گیره و حتی جاهای جوشامم مونده لطفا کمکم کنید 

سلام اغای دکتر من پوستم خشکه و چروک داره و خیلی جوش میزنم اصلا نمی چیکار کنم به هر کرمی هم اعتماد نمی تونم چون قبل یه کرم گرفتم پوستمو به شدت حساس کرد پوسته پوسته شد ووو و اینکه تا از مرطوب کننده ای استفاده کنم سریع جوش می زنم رو گونه هام بیشتر لطفا راهنمایی کنید