2777
2789
عنوان

سقف خونم ریخت خونم با گِل یکی شد 😢😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه هفتاد سال پیش😨😨😨کدوم شهرین؟؟؟؟

تهران عزیزم از این خونه قدیمی ترم هست خونه پدرش بوده چون خودش خونه نداشت مجبور شدیم بریم اونجا الان اینجوری شده موندم البته داخلش رو تعمیر کردیم

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
تعمیرش باید کبل سقف رو بریزیم از اول سقف بسازیم اخه سقفش کاهگله خیلی افتضاحه

وایی عزیزم خیلی خطرناکه خدایی نکرده زلزله بیاد چی 

وقتی با اب شلنگ کولر ریخته 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عکس    

این عکس سقف خونمه مبل سه نفرم نابود شد فرشم گل خالی

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
تهران عزیزم از این خونه قدیمی ترم هست خونه پدرش بوده چون خودش خونه نداشت مجبور شدیم بریم اونجا الان ...

خب چندمتره؟بزارید برای فروش چند میخرن برین عوضش یه جا کوچیکتر ولی نوساز ک حداقل خیالتون راحت باشه شبا راحت بخوابین

خودشم قبول داره ولی میگه چه کنم منم تنم میلرزه اگر برم تو خونه از غصه مریض میشم میدونم اخلاق خودمو ر ...

خونتون بدین اجاره خودتونم فعلا برین مستاجری تاانشالله یه خونه خوب پیدا کنید

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘
تعمیرش باید کبل سقف رو بریزیم از اول سقف بسازیم اخه سقفش کاهگله خیلی افتضاحه

Koja zendgi mikoni?roosta hastid?

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
حق با شماست رهن باشه بهتره تا خونه اینجوری

رهن سخته چون الان رهن کامل نمیدن اجاره میخوان پول میتونه جور کنه خونه بخره نمیخواد به خودش زیاد زحمت بده دو تیکه زمین داره همین خونه رو باباش میتوننه بفروشه خودم کلی طلا دارم

وسایلتون آسیب دید؟ واسه ما چندین سال پیش سقف اتاق ریخت رو لحاف تشکا همشون گلی شدن شستیم ولی به مرور ...

نه اسیب انچنانی ندید با شستن حل شد الان مشکل خونست که نمیتونم قبول کنم برم توش

این سقف کاه گلی نیس که 🤔اجریه دیگه...آب فقط باعث شده گچ ایناش بریزه 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
تازه بچه کوچیک هم دارم

چرا اخه؟خیلی سخته خونتون قویمیه ؟