2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکید

بهتر   بابام درومد اینقدر چشم به راه داستان خیالیش شدم     یه سایت رو سر کار گذاشته بود   

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
توی این لینکه همه چیو نوشته

بله دیگه تا شب عروسیشو گفته که پدر شوهرش قصد داشته کادوها و شاباشای سمت عروسک بگیره ولی زرنگی کرده مدا از قبل گفته خواهرو مادرش شاباشا و کادو های خودشونو جمع کنن و به اونا ندن و بابای پسر تا چند ماه بیخیال نشده هی عین گداها رفته گفته کادوهارو بدین به من قرارکون این بوده و پدر ندا گفته همچین قراری نبوده و پولا تو حساب نداست و پدرشوعره گفته این پولا خوردن نداره و زر اضافه,ا گه نخوندی باز بگم بقیشو من خودم خیلی درگیر این داستان بودم و الانم هنوز تو فکرم بعدش چی شد 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
بله دیگه تا شب عروسیشو گفته که پدر شوهرش قصد داشته کادوها و شاباشای سمت عروسک بگیره ولی زرنگی کرده م ...

کیبوردم قاط میزنه ببخشید غلط دارم 😅

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
بله دیگه تا شب عروسیشو گفته که پدر شوهرش قصد داشته کادوها و شاباشای سمت عروسک بگیره ولی زرنگی کرده م ...

بعدش فک کنم گفت تاکلی بعد عروسیش پدرشوهرش پیغام میفرستاده شاباشا رو پس بدید مال مردم خوردن نداره

خسته تر از کلمه خسته☺