2777
2789

سلام بله یکی از افراد نمونه در دانشگاه تهران دکتر سحر کیانی نژاد بهترین مشاور ازدواج هستند. دوستان من خیلی از راهنمایی هاشون استفاده کردند. اون طور که گفتند خیلی کامل تفاوت ها و شباهت ها و جاهایی که ممکنه اختلاف ایجاد بشه رو میگن و بعد راهکار ارایه میکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی تعریفشون رو از شنیدم درسته دکتر سحر کیانی نژاد بهترین مشاور ازدواج هستند.

شما کا ی جا گفتین رفتین پیشش الان میگید تعریفش رو شنیدم دارید تبلیغ غلط میکنید یا واقعا میشناسیدش

معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤

من از طریق نی نی سایت با آقای دکتر اکبروند آشنا شدم برای افسردگی شدید رفتم مطبشون بسیار کارشون بی نظیر بود و چند جلسه مشاوره تلفنی هم داشتم بنظرم تخصصشون روان تحلیله برای دوستم هم که برای مشاوره ازدواج معرفی کردم خیلی راضی بودن. 

دو تا شماره تلفن دارم خودتونم باز چک کنید 09191788611 -66907458

دکتر سحر کیانی نژاد بهترین مشاور خانواده و ازدواج و روابط عاطفی هستند. مشاور برتر دانشگاه تهران هستند. خودتون میتونید از دانشگاه تهران و سایتشون رزومشون رو ببینید.

آدرس اینستاشون رو هم میزارم مطالب جالبی دارند:

Drkianinezhad.ir@

با سلام

من از طریق معرفی خانم دکتر سحر کیانی نژاد مشاور خانواده و ازدواج و روانشناس روابط فردی و عاطفی در همین سایت به ایشون مراجعه کردم و نتیجه ی خوبی گرفتم چون واقعا دنبال کسی بودم که سابقه ی کار خوب داشته باشه و با تحقیق متوجه شدم سابقه ی کاری در دانشگاه تهران و علامه دارند هم مدرس هستند و هم مشاور بسیار خوب. خودم رو بهتر شناختم و فهمیدم مشکلم کجاست و با کمک ایشون بهترین راه حل رو انتخاب کردم.

من از طریق سایتشون شماره تماسشون رو پیدا کردم.