2777
2789
تا قبله عید شهرما ریسورس نبود.الان همه داروخانهپها دارن وقیمتش ۱۳هزارتومنم کمترشده

والا منکه هر سری به تمام داروخانه ها زنگ میزنم ببینم کدوم اوردن چنده ریسورس الان

کاربر سال ۹۴ هستم    
دوسال ونیم .من همه رو امتحان کردم پدیاشور واقعا بهتر بود .چون پسرم ریفلاکسی بود وخیییلی بی اشتها ولی ...

چ خوب.پسرمنم رفلاکس داره.یکسال وچهارماهشه.وزنش ۹کیلو .قیمت پدیا شور چنده؟بنزرت دیگه ریسورس ندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب.پسرمنم رفلاکس داره.یکسال وچهارماهشه.وزنش ۹کیلو .قیمت پدیا شور چنده؟بنزرت دیگه ریسورس ندم

منکه از پدیاشور بیشتر راصی ام چون اشتها اوره دوستمم نوتری درینک میداد دید پسر من تپل شده دیگه پدیاشور گرف

کاربر سال ۹۴ هستم    
اونوقت که پسرم نه ماهش بود.دکتر براش نوترینی درینک نوشت.گفت مایع هست ولی هیچ جا گیذ نیووردم

مایع اندازش ازین بطری کوچیک هاست من یبار خریدم بصرفه نبود.۲۴ ساعت ماندگاری داشت طعمشم خوب نبود.ولی پودرش خوبه.کم کم درست میکنم بهش میدم.وزن دخترم خیلیییی کم بود.ولی چندصد گرمش جبران شده

چهل تومنه .طعمش بهتراز ریسورسه مزه ویفر میده .اره پتج پیامنه با 190سیسی اب

وقتی این پیام و خوندم یاد مردان آنجلس افتادم که از بعد ۱۰۰ سال از غار اومدن بیرون😁😂

شما سال ۹۸ گفتید پدیاشور ۴۰ تومن بوده من سال ۱۴۰۴ این پیام و میذارم که در عرض ۵-۶ سال قیمتش شده ۲۶۵۰ هزار تومن

به نظرم خیلی غم‌انگیزه که خیلی‌ها توان اینکه این هزینه رو برایه فرزندشون بکنن رو ندارن