2777
2789

سلام خانوما میخام شیرینی کشمشی بپزم میشه بجای کره روغن بریزم

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

اره روغن جامد میشه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره روغن جامد میشه

روغن مایع بدش میکنه؟؟؟

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
روغن جامد ميشه ولي به خوشمزگيه كره نميشه 

مایع میشه بریزم

روغن مایع بدش میکنه؟؟؟

ن کلا نمیشه روغن مایع

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
پیازخانوم👋🏻😉منم چیپس خانومم خوشبختم😀😍

وای عزیزم منم خوشبختم😍😍😍

خدایی خیلی گرون شدی ما دیشب خریدیم قیمتت شده چهارتومن

ن کلا نمیشه روغن مایع

ممنون عزیزم

وای عزیزم منم خوشبختم😍😍😍 خدایی خیلی گرون شدی ما دیشب خریدیم قیمتت شده چهارتومن

از تو ک گرون تر نمیشه😒😒😒

وای عزیزم منم خوشبختم😍😍😍 خدایی خیلی گرون شدی ما دیشب خریدیم قیمتت شده چهارتومن

توهم گرون شدی خواهر😂

وااای خداایی نصفش هواست.چیپسو گرون کردن ولی مقدارش چندبرابر کم تر شده

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
مایع میشه بریزم

نه كلا نميشه بايد حتما حتما يا روغن جامد باشه يا كره / بايد روغن جامد باشه يا كره باشه كه موقعي كه به اندازه گردو از خمير آماده شدت برميداري و داخل سيني فر ميزاري با حرارت فر شل بشه و داخل سيني پهن بشه .

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
از تو ک گرون تر نمیشه😒😒😒

😂😂😂😂الان ارزون شدم

منم سیب زمینی ام😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420