2777
2789
عنوان

علایم آلرژی به پروتئین گاوی

295 بازدید | 24 پست

دوستای گلم من پسرم وقتی سه ماهش بود رگه خون خیلییی کم تو مدفوعش گاهی میدیدم که بعضی اوقات بود.بعد از مدتی فهمیدم به پروتئین الرژی داره.خیلیم استفراغ میکردا وحشتناک.اخرین بار پنج ماه و نیمه بود که رگه خون دیدم و اخرین استفراغای وحشتناکش تا واکسن شش ماه بود.من تقریبا مراعات میکردم چون شیر خودم میخوره.حالا الان نه ماهشه و علایمش کلا از بین رفته من دیگه مراعات نمیکنم به خودشم سرلاک عادی میدم.به نظرتون خوب شده یعنی؟؟لپشم قرمز میشد اون زمان

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یسریا تا ۹ماه یا ۱سال خوب میشن  خوشبحالت پسرمن همچنان داره  ۹ماه حسرت ماست و شیرو لب ...

شش ماه تموم شد 

میشه اینقد زود؟؟

گاهی میگم نکنه داره من نمیفهمم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
ی بار ی کم بستنی بش بده ببین چ طور

والا منم دخترم اگزما داشت اما اصلا نفهمیدم به چی حساسیت داره,الان دوسالو سه ماهشه یه مدت بهش شیر گاو میدادم آخه بهتر از شیرای پاکتیه خیلیم دوست داشت بعد یه مدت یکم خون تو مدفوعش دیدم دیگه ندادمش,

روی دستاش جوش ریز میزنه دختر من.هنوز حساسیت داره ولی من بهش میدم. 

منم دخترم یه جوشای ریزو سر سفید رو باسنو دستاشو لپاش.میزنه هیچوقتم نفهمیدم به چی حساسه,دکتر بتامتازون داده میزنم میرن اما باز میان الان دوسالو سه ماهشه

والا منم دخترم اگزما داشت اما اصلا نفهمیدم به چی حساسیت داره,الان دوسالو سه ماهشه یه مدت بهش شیر گاو ...

یعنی اگزما بخاطر حساسیتشه؟

من ۴ ماهه رژیمم ولی دوهفته پیش عمل داشتم یکم ناپرهیزیکردم اگزما رو بدن پسرم بیشتر شده کرمشم میزنم خوب میشه بعد دوباره یجا دیگش میزنه