2777
2789
عنوان

کمک🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ب نظرتون داره دندون درمیاره علایم دندون دراوردن چیه

اسهال ،آبریزش از دهن ،دست خوردن ،بی اشتهایی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اخه دوس دالم😋

بچه😒😒😒😒اسهالش😒😒😒😒

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چی مثلا

همه چیز شام و نهار و صبحانه 

نهار برنج و غذای روزمره میان وعده بخور کاچی،شله زرد،کیک،برنج بو داده شام هم غذای معمولی مثل کتلت،کوکو

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اسهال ،آبریزش از دهن ،دست خوردن ،بی اشتهایی

اشتهاش خوبه دستشو میخوره دست منو میگیره میخوره هرچی دم دس باشه خلاصه میخوره ابریزش داره مشتشو میکوبه سرش و غلت زنان حرکت میکنه 

اشتهاش خوبه دستشو میخوره دست منو میگیره میخوره هرچی دم دس باشه خلاصه میخوره ابریزش داره مشتشو میکوبه ...

با انگشت لثه اش و دست بزن ببین سفت شده یا بیرون زده

نه هیچ کدوم فقط دوتا خط خیلی خیلی کوچولو رو لثشه نمیدونم از اول بوده یا تازه اینجور شده

همونه دندونه دیگه