2777
2789
عنوان

مامانا لطفا یه لحظه میایین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 35 پست
نمیشه سوپ بهش بدم شش ماهگیش تموم شده رفته تو هفت ماه

ن سوپ فعلا خیلی زوده ....برنج و با کره بپز چاق میکنه کره زیاد نزن ی کوچولو ... بعد مرحله ب مرحله همین برنج رو بکن سوپ واسش .مثلا ی روز هویج ی روز آب لیموی تازه ی روز بروکلی ی روز پیاز اینا رو بهش اضافه کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفلکس پنهان داشته تازه فهمیدم فعلا درحد فرنی بهش دادم

کم کم شروع کن، هفته اول پوره هویج چهارروز بعد پوره سیب زمینی، چندروز بعد این دوتا باهم با یه ذره جعفری و گشنیز مثل سوپ درست کن توش برنج هم بریز یه ذره که لعاب بندازه

پسر منم رفلاکس داشت اما تشدید نشد، نمیدونم عزیز، من زیر نظر پزشک بهش دادم

😖دختر من ۱۱ ماهشه هنوز هیچ‌کدوم از معزها رو نتونستم بدم تخم مرغ هم که میدم گوشش رو میخارونه همه ش

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
چرا غذا شو زود تر شروع نکردی رفلاکس داشت؟؟سوپو شروع کن توش سویق بریز برای وزنگیری عالیع  قطره ...

وزنش هشت کیلو قد۷۰دورسر۴۵همه چیش خوبه فقط چندماهه رو وزن هشت کیلو مونده

وزنش هشت کیلو قد۷۰دورسر۴۵همه چیش خوبه فقط چندماهه رو وزن هشت کیلو مونده

وزنش ک بد نیس حالا میگی تو هشت کیلو مونده مهمه وگرنه دختر من پنج و نیم ماهشه شش و نیمه حالا من از چار ماهگی غذا رو شروع کردم خدا رو شکر وزنگیریش خوب شد شما هم چن وقت دیگ حتما سوپو بده

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
وزنش ک بد نیس حالا میگی تو هشت کیلو مونده مهمه وگرنه دختر من پنج و نیم ماهشه شش و نیمه حالا من از چا ...

عزيزم غذاي كمكي رو كه شروع كردي چقدر در ماه وزن گرفت ؟؟اخه پسر من هم زياد وزني نداره ميخوام ببينم با غذاي كمكي وزنش درست ميشه يا نه؟