2777
2789
يعني فقط تا وقتي رو صورت باشه سفيد ه يا نه روشن كنندست ?

بنظرم چون ضدآفتاب حتی برای لامپ های تو خونه هم نمیذاره اثر کنن .بعد یه مدت روشن میکنه .برلی ضدآفتاب معمولی که شنیدم .ولی این کرم عجیب پوستت رو طبیعی روشن میکنه یکمم سخت پخش میشه که با براش خوبه .بنظرم ارزشش رو داره تااینکه خواستی بری بیرون کرم های مختلف بزنی .بعضی ها کرم میزنن انگار متوجه نیستن بیرون چقدر ضایع شدن همینطور کرم مونده روصورت یا گوله شده یا جلو نور واضح ازاین بزنن حیلی خوبه .البته کرم های دیگه هم هست خوبه ولی برای نداشتن ضرر گفتم .سوال اینطور نشون میده که دائمی بشه انگار ،ولی نمیتونم قطعی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم چون ضدآفتاب حتی برای لامپ های تو خونه هم نمیذاره اثر کنن .بعد یه مدت روشن میکنه .برلی ضدآفتاب ...

ممنون

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
من خیلی میدوستممم😍 نرم افزار برای تدوین فیلم؟؟؟  اگه فتوشاپو میگی ک من خودم cc نصبه

کلا میخواستم بدونم نرم افزار کاربردی برا اتلیه چیه  برم یادبگیرم 

استارتر ببخشید توی تاپیکت حرف خارج از بحث زدم 

من خودم پوشتم روشنه بنظرم سبزه ها خیلی جذابن بهتره استایل خودتو پیدا کنی اونوقت عاشق چهره ت میشی 

برای سوالتم باید بگم پارافین تراپی من شنیدم خیلی تاثیر داره نمیدونم چقد واقعی باشه 

موفق باشی