2777
2789
عنوان

انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعأ میشه باردار بود و خونریزی داشته باشیم؟

اره دوستم کل بارداریش خونریزی داشت پروژستون استفاده میکرد

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
نه قهوه ایی هستش اما خونریزی هستش حالت لک نداره 

منم زمانی که لک دیدم مردم اتقدر گریه کردم  زنگ زدم همه اومدن اووووو گفتم دور از جون تمام خیلی ترسیدم اما خدا خودش کمک کرد و چیزی نبود میگن خیلیا لک میبینن نمیدونم والا . با توجه به استفاده شیاف هنوز ادامه داره؟ کی شیاف گذاتشی؟چندتا گذاشتی؟ من دکتر بهم گفت یکی صبح یکی شب  

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
واقعأ میشه باردار بود و خونریزی داشته باشیم؟

اینجور افراد یه نمونه استثنا هستن که در بارداری پریود هم میشن و این ژنتیکیه بین خانوادشدن اما خونریزی در بارداری اصلا طبیعی نیست اما لک بینی مثل اینکه خیلی طبیعی و شایع است 

خیلی داغونم واقعأ احساس خیلی بدی دارم آزمایشم ۲میاد تا ساعت ۲من صد بار میمیرم 😔ای کاش یکشنبه هیچ وق ...

موعد پریودت کی بوده؟؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
من دیشب گذاشتم 

امروز صبحم الان بزار گوش بده به حرفم ضرر نداره اصلا فقط جای جنین رو بیشتر محکم میکنه من  هر زمان فعالیتمم زیاد باشه میزارم دکترم گفت  فقط از مقعد بزار