2777
2789

ما الان فصل کارمون هست وباید مواد اولیه بخریم یه زمین هم با یه موقعیت تجاری جای عالی برایرفروش بودیه مقدارکم اوردیم چون فصل کارمون هست نقدینگی بایدداشته باشیم ونمیتونیم دستمون خالی باشه برای 60 تومن کم داشتیم زمین به اسم من خریده شده چکم من دادم گفتم طلا میفروشم شوهرم گفت اصلا نمیشه گفتیم خوب کشاورز هم محصولش به تومیده پول میخوادنمیشه دست خالی بشه دیگه پنجاه تومن طلاشکسته داشتم فروختم ده تومن کم داشتیم ازبذری که به کشاورزا دادیم مقداری اضاف اومده اونو دادیم بازارپونزده تومن شد طرف گفت نصف پول الان میدم نصفش ده روز دیگه گفتیم گرفتاریم یه مبلغ کم کن مابقیش بده 

اقا چون هفت ونیم رو ده روز جلوتر داده به من یک ونیم کم کرده وسیزده ونیم ریخته به حساب من فکرنکردم یک ونیم کم کرده دیشب زنگ زدم اقای فلانی چنددیگه مونده چقدکم میکنی حالا میگه من یک ونیم کم کردم گفتم چرایک ونیم چ خبره پونصدکم کن میگه من کاسبم سود خورنیستم روپولم کارمیکنم چک پونزده نوشتم دادم براش بردن برای امروز گفتم چکت پاس شد بذرو پس بفرست ما نزول بهمون نمیادچهارده تومن پولش اماده کردم یک میلیون کم دارم هرچی هم به شوهرم زنگ میزنم انتن نداره برای یک میلیون چقد دیشب تا حالا حرص خوردم اقاهم میگرن دارا سردرد گرفته گوشیش توماشین گذاشته رفته اتاق خوابیده ازدیشب تا خوابم نبرده تا یک میلیون روصبح دیگه شوهرم ریخته به حساب وبه این مردک گفتم برو چکت پاس کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=91651672]اره بابا یه سریا واقعا عوضی هستن  ولی من بهشون حق میدم کار خوبی میکنه که به فکر خودشه [/QUOTEچ کارخوبیه یک ونیم برای ده روز این ظلم هست ماهم بذروکود میدیم کشاورز بعد خیاروگوجشون به ما میدن ولی راضی به این نیستم سودی ازشون بگیریم

[QUOTE=91651672]اره بابا یه سریا واقعا عوضی هستن  ولی من بهشون حق میدم کار خوبی میکنه که به فکر ...

واقعیتش من خودم چون تازگیا به هر کی خوبی کردم بدی دیدم میگم شاید اون بدبختم یه زمونی خوب بوده ولی یه عده بی شعور اینجوریش کردن به خدا منکه یه جوری شدم دیگه ببینم یکی داره میمیره یه لگدم میزنم تا بدتر بمیره انقدر ناراحتم الان که حد نداره

واقعیتش من خودم چون تازگیا به هر کی خوبی کردم بدی دیدم میگم شاید اون بدبختم یه زمونی خوب بوده ولی یه ...

این که درسته نباید زیادی خوبی کرد ولی این خوبی نیست معامله هست مایه جنس رو داریم کیلویی سه هزارتومن زیرقیمت بازاربهش میدیم اونم درقبالش پولش رومیده گفت همه رونقدی ندارم گفتیم مشکلی نداره بعد گفتیم اگه داری یه سود کم بردار نقدمون بده روهفت میلیون ونیم یک میلیون نیم سود واسه یکماه گرفته ازطرفی جنس هم سه تومن زیرقیمت عمده بهش دادیم روکیلو هم حداقل ده تومن سود میخوره