2777
2789
عنوان

درد شدید دنبالچه در بارداری

232 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

من 5ماه و نیمه باردارم عطسه کردم یهو دنبالچه م یه صدایی داد و بعدش درد شدید گرفت الان دو روزه نمیتونم بشینم. طبیعیه؟شما هم براتون پیش اومده؟😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاضرم همه دردایی بارداریو بکشم ولی بچم سالم باشه و برام بمونه😢😢الانم درد دارم بعداز سقط

عزیزدلم حق داری واقعا😞انشالله خدا کمکت کنه هم دردت کم شه هم دوباره نی نی دار شی

وای منم

چهار ماهمه

دو روزه دنبالچم استخون لگن چپم وقتی میشینم انقدر درد میاد یا وقتی میخوام پاشم اولش اصلا نمیتونم راه برم. انقدرم رفتم دردا رو به دکترم گفتم گفته طبیعه دلم نمیخواد دیگه برم دکتر

وای منم چهار ماهمه دو روزه دنبالچم استخون لگن چپم وقتی میشینم انقدر درد میاد یا وقتی میخوام پاشم ا ...

دقیییقاااا منم با راه رفتن و ایستادن مشکل ندارم. ولی اصلا نمیتونم بشینم وقتیم نشستم نمیتونم پاشم