2777
2789
عنوان

ماماناااااا تو را خدا بیاین

149 بازدید | 5 پست

سلام ،بچه من 9ماهشه،از همون بدو تولدشم خیلی عرق میکرد،البته باباشم همینطور موقع غذا خوردن ختی عرق میشینه رو صورتش ،حالا پسر من از خواب ک پا میشه تشکش با اینکه پنبه ایی خیس لباساش ک انگار.تو ماشین لباسشویی بوده،و کمرش عرق سوز شده با اینکه پمادم زدم ،همیشم استین دار میپوشونمش،اگه استین کوتاه بپوشونمش شب ک به دستاش دست میزنم عرق سرد کرده کرده،کسی بوده نینیش اینطوری باشه،قطره ا د هم مرتب بهش میدم ،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم کوچیک بود همینجوری بود هنوزم همینطوره احتمالا کوچولو شمام مثل پدرش ولی برای اطمینان به پزشکش بگو 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم