2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش زننده عزیزم یعنی رژ لب خیلی جیغ  یعنی هر چی گیرت میاد بمالی رو صورتت  مثلا لازم نی ...

بنظرم باید پوستت صاف باشه تا پنکیک نزنی🤣. البته من خودم پوستم خوبه اما با پنکیک خب یه چیزی دیگم🤣

کارشناس حقوقی ام سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

کسی ک سرش تو کار خودش باشه اهل مطالعه باشه فضولی نکنه و به حریم شخصی دیگران احترام بذاره.برام مهم نیست ک اون شخص چجور لباس میپوشه چجور غذا میخوره پولداره یا فقیر. مهم فرهنگ احترامه ک نود درصد ما ایرانیا نداریم 

بابا غصه نخور من از همه عاشقترم از همتونم درد مند ترم خخخ جیگر همه چی درس میشه عاشق دلخسته عصه نخور

ممن نیستممم خانمی.. تاپیک عاشق دلخسته رو میگم😃😃😂.. رفتم بهش روحیه بدم..

همینا رو کپی کن اونجا😹👅

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
بنظرم باید پوستت صاف باشه تا پنکیک نزنی🤣. البته من خودم پوستم خوبه اما با پنکیک خب یه چیزی دیگم🤣

من عاشق ارایش بودم عاااشقش بودم یعنی هر جا میرفتم لوازم ارایش میخریدم از رز و پنکک و پد و ریمل و هر چی فک کنی تو خونه جا نبود  هر جا حتی تا پارکینگ میرفتم ارایش میکردم بخدا خیلی اعتماد ب نفسم پایین اومده بود 

ی روز تصمیم گرفتم ارایش نکنم  و ب پوستم برسم الان هف ماهه ترک کردم فقط فقط ی دونه رزلب کم رنگ میزنم کلی انرزی دارم و عاشق قیافمم خداروشکر قیافه بی عیب و نقص بهم داده 

امسالم مامانم قول داده ابروهام و تمیز کنه 

زیبایی تو سادگیه عزیزم خودت و دوست داشته باش