2777
2789
عنوان

طلا گمشده

188 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها امروز تومسیر یه جاوایستادم انگشترپیداکردم گلی بود معلوم نبود طلاست اومدم خونه دیدم طلاس مسیرم دیگه اونوری نیست نمیدونم خیلی ناراحتم واسه کسی که گمش کرد برگردمم بدم به مغازه دار یا اونجا به یکی بهش نرسونن چی همه ناراحتی من ازینه کاش همون جا به یکی میسپردم خیلی کلافم نمیدونم چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگرد برو همونجا به مغازه داری از همون منطقه بگو کاغذ میچسبونن به شیشه اگر کسی ادعا کرد نشونی بگیرن شمارت و بده اگر نشونی درست بود به دست طرف برسون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

توی برنامه ی دیوار هم آگهی میزنن برای طلای پیدا شده میتونی این کارم انجام بدی

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
اعلامیه بزن ببر بده بزنن رو شیشه هاشون.من گوشوا رمو گم کردم هنو چشمم پشتشه

اخدعزیزم من خودمم ساعتم گم شد اخرنفهمیدم کجا انداختمش بقول خودت هنوز چشم به راهشم یکاریش میکنم دوساعت راه برگردم گیرافتادما🙄

توی برنامه ی دیوار هم آگهی میزنن برای طلای پیدا شده میتونی این کارم انجام بدی

نمیدونستم ولی به دیوارنمیشه اعتمادکرد کسی واسه اون بره دنبالش بایدبرم همونجا