2789
عنوان

help me plz

141 بازدید | 12 پست

Khanuma   payamaye  tapike  Limoonad  ro  zakhire  kardam  ama  Har  chi  migardam  nist  

Koja  zakhire  mishe?

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فارسی تایپ کن فرزندم

نی نی سایت من >ذخیره کردم

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

لیموناد شده مدرسان شریف!

کی لیموناد

کجا لیموناد

....

،امیدوارم خیلی خیلی خوشبخت باشه،ما استارترای خوشبختو زود فراموش میکنیم

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
منطورت تاپیک تو علاقه مندی هاس. اون بالا  کنار بزن نی نی سایت من  علاقه مندی ها

Azizam  tahte  onvane  alaghe  mandi  chizi  nadaram  k😥😦😧

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
فارسی تایپ کن فرزندم   نی نی سایت من >ذخیره کردم

Farsi  nadaram  azizam

Zakhire  kardam  nadare  k😦