2777
2789
عنوان

اسکرین شات چت منو همسرم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 3266 بازدید | 48 پست
ن اصلا ربط نداشت ، داشتیم راجب دوستم حرف میزدم  

ولی موضوع حوصله سر بریه 

آخه دوستت به اون چه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اکثرا حوصله ی حرفای خاله زنکی ما رو ندارن 

برای همین فکر کنم جوابت رو درست نداده

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

مشخصه ب بحث علاقه نداره براش جذاب نیست مردا مثه ما زنا نیستن شاید اینجور بحثا برای ما زنا جذاب باشه و ساعت ها بتونیم راجع بهش حرف بزنیم ولی مردا جزئی نگر نیستن حال ندارن هی ما بگیم مثلا فللن دوستم چکار کرد شوهرش چکار کرد کلی باید بهشون بگی 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

چرا ی لحظه عصبی شدی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خب شاید دوست نداره در مورد دوستت باهاش حرف بزنی هم حوصله شو سر بردی هم بد جوابشو دادی یه کاری میکنی که دیگه بهت نگه دوستت دارم .

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
از دوستم بی ربط گفت گفت دوستتدارم ، خب ینی زر نزن بیخیال 

درست متوجه شدی یعنی گفته این بحث و تموم کن قبول کنیم تفاوتهامون با مردا رو دست خودشون نیست

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
اخه من دارم از دوستم میگم ، خودش سوال کرد ، دارم حرف میزنم بعد بی ربط میگه دوستتدارم ، خب اعصابم خور ...

بی خیال بابا ناراحت نشو 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.