2777
2789
عنوان

نویسندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست
عزیزم عذر میخوام اسمشون رو یادم نمیاد سیلا ستیاسالا یه همچین چیزی بود 😁 الان دوباره توی اکانت خود خ ...

سلام 

خیلی اتفاقی اومدم تو تاپیکتون ( یکی از خانمها تو یه تاپیکی از شما به عنوان کسی که ازش انرژی مثبت میگیره نام برده بود آمدم ببینم تاپیک هاتون در چه موردیه که انرژی مثبت داره ) دیدم اولیش در مورد داستان زندگی منه

خیلی نقدتون برام جالب بود بسیار نکته بینانه و دقیق ولی  

باور کنید دقیقا و دقیقا زندگی خودم بود مو به مو ؛ هیچ چیزی بهش اضافه نکردم فقط خیلی جاهاشو حذف کردم خیلی از دعواها مثله خاطره تلخه ماه عسلمون به مشهد یا از اون تلختر ماجرای رفتن به ویلا و باغ پدرم 

متاسفانه داستان زندگیم  طوری بود که خواننده فقط از اول تا آخرش باید حرص میخورد پر از دعوا و درگیری ؛ در حالیکه اگر واقعا نویسنده بودم میتونستم با تزریق یک عشق ساختگی ؛ عشقی که شاید قبلا بوده و بهش نرسیدم و در نهایت جدایی از حمید و رسیدن به اون عشق ؛ خواننده هامو راضی کنم 

مادرم اگه تو داستانم جایگاه کم رنگی داشت چون در زندگی واقعیم اینگونه بود و البته هیچ وقت نمیخواستم از مادرم بد بگم چون به هر حال منو بزرگ کرده بود ولی خوب به روش خودش ؛ مادرم شدیدا مذهبی و نماز خون بوده و هست و هر وقت اگه از مشکلات میخواستیم بهش پناه ببریم باید اول پای منبر نصیحتاش در مورد نماز اول وقت ؛ رعایت حجاب و مضررات آرایش در خارج از خانه می نشستیم و در آخر هم تا درد دلی میخواستیم بکنیم سریع میگفت داری غیبت میکنی و حرفی که زدیو جلوی روی اون کس  هم میتونی بگی یا نه 

کلا هیچ وقت نمیشد که با آرامش فقط گوش کنه و حداقل همدردی کنه ؛ اما پدرم نهایت آرامش و ادب و متانت بود ؛ هرگز بعد از درد دل سرزنش نمیکرد و گاهی بیشتر از یک مادر همدردی میکرد و مانند یک مشاور دنبال راه حل بود 

پدر و مادرم اگر سیاه سیاه یا سفید سفید بودند بالواقع همین بود 

ودر جواب  سوالی که در مورد عشق بین من و همسرم پرسیده بودید باید بگم من و حمید با یک ازدواج سنتی پا تو زندگی هم گذاشتیم پس عشقی در ابتدا وجود نداشت اما چرا در مورد عشق حرفی نزدم چون به وجودش شک داشتم حمید بارها در هر مقطعی بهم ابراز عشق کرده بود اما این عشق کلامی کاملا در تضاد با منش و رفتارش بود و من هرگز نتونستم حتی تو دلم به این یقین برسم که حمید دوستم داشت یا عاشقم بود و  از زمان عقد درگیریها ؛ کشمکش ها و نزاع ها به خود من هم فرصتی نداد تا عاشقش شوم 

و پایان زندگیم اگه بی سر و ته بود یا راضی کننده نبود چون عین واقعیت بود واقعیت زنان بسیاری که از ترس نگاه و قضاوت نا به جای مردم تسلیم سرنوشت میشن و خودشونو به جریان پر تلاطم زندگی میسپرن 

البته در جریان نوشتن داستان زندگیم جدای از قضاوت ها ؛ باور نکردن ها و دروغ و داستان پنداریها به نکته جالبی پی بردم که شاید شم و نبوغ مختصری در نویسندگی داشته باشم اما به هر حال هر چه بود داستان زندگی خودم بود و عین واقعیت محض ....

ولی باز هم از توجهی که به داستانم داشتید و از خوانندگان آن بودید سپاس فراوان 

با تشکر 

ندا

سلام  خیلی اتفاقی اومدم تو تاپیکتون ( یکی از خانمها تو یه تاپیکی از شما به عنوان کسی که ازش ان ...

سلام عزیزم، اگه به تاریخ این پست نگاه کنی مال زمانی هست که چند بار تاپیکتون تعطیل شده بود و دوباره نوشتین و اخرش هم فقط تمومش کردین. اما بعد با تاپیک بعدیتون با عنوان "داستان زندگی من بعد از عرسی" خیلی بهتر شد. من خیلی اینجا فعال نیستم و فقط توی بعضی تاپیک ها کامنت میزارم و همیشه سعی کردم بدون جانب داری و در نهایت ادب نظر بدم

من هیچ جای صحبتم نگفتم شما دروغ گفتین و توی نقدم هم هیچ جا از واقعیت زندگی شما چیزی نگفتم چون چیزی نمیدونستم.

تاپیک و داستان زندگی شما اون موقع خیلی خیلی معروف شده بود و اکثر کاربرا خونده بودنش و من صرفا "داستان" زندگیتون رو نقد کردم. تا در حد خودم یکم سواد کتاب خوندن و نویسندگی کاربراهارو بالا ببرم و چیزی که میدونم رو بهشون بگم

حدس میزدم از خوندن تاپیک من ناراحت بشین اما قسم میخورم هدفم ناراحت شدن شما و دروغ پنداشتن داستان زندگیتون نبوده

شیوه ی روایت ایراد داشت و دلیل اینکه من این نقد رو نوشتم هم توی کامنت خود شماست! بله شما نبوغ نویسندگی دارید😊 اولین فکری که هر نویسنده به ذهنش میرسه نوشتن داستان زندگی و روزمرگی های خودشه اما عزیزم این مسئله یه الگو و روند ایجاد میکنه و در نهایت کم کم استخون بندی نوشته های دیگه ی شمارو هم ( که بر اساس زندگی خودتون نیستند) تحت تاثیر قرار میده.

اما اگه از الان که اول راهین سعی کنین هر موضوع رو از دیدگاه های مختلف ببینین و اصطلاحا "کوبیسم" کار کنین (دیدن هر واقعیت از منظر های مختلف که توی نقاشی بکار میره) داستانتون جذابیت بیشتری پیدا میکنه و من مخاطب طرفدار یک شخصیت خاص نمیشم و حرص هم نمیخورم!

بهرحال واقعا از شما معذرت میخوام اگه از من رنجیدین

امیدوارم موفق و سالم باشین ❤

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  به تاریخش نگاه نکرده بودم  

ولی  اتفاقا اصلا ناراحت نشدم چون خیلی وقتها این هم یه نوع شانس میخاد تا کسی بتونه ایرادهای کارشو به صورت ویژه و تخصصی از یه استادکار بشنوعه 

ولی خوب من هرگز نویسنده نبودم و دنبالش هم نیستم ؛ فقط میخواستم راوی  جریان زندگیم باشم  که اتفاقا خیلی آزارم میداد به سیاهی و سفیدی شخصیت های داستانم کاری نداشتم و جذب مخاطب برام مهم نبود ؛ چیزی که مهم بود سبک کردن دل پر از غمی بود که با وجود گذشت سالها ؛ اون دقایق تلخ و اون وقایع غمبار هنوز روش سنگینی میکرد و تنها هدفم رهایی و سبک شدن بود 

من کامنت های سرشار از توهین و افترا زیاد داشتم کامنت هایی که دلمو شکست و منو مجبور کرد داستانمو نصفه یا خلاصه تموم کنم 

ولی از نقد شما ذره ای این حسو نداشتم فقط احساس کردم داستان زندگیم برای شما فقط یه داستان یا رمان کوتاه بوده و فقط میخواستم بگم همش عین واقعیت بود 

موفق باشید 

بله  به تاریخش نگاه نکرده بودم   ولی  اتفاقا اصلا ناراحت نشدم چون خیلی وقتها این هم ...

به حقیقی بودن داستان زندگی شما ایمان دارم

و از لطفتون ممنونم

براتون آرزوی شادی و موفقیت میکنم 😊 دوست عزیزم ❤😘

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
به حقیقی بودن داستان زندگی شما ایمان دارم و از لطفتون ممنونم براتون آرزوی شادی و موفقیت میکنم 😊 د ...

ممنون و سپاسگزارم 

(حالا تازه انرژی مثبتی که اون خانم میگفتو درک کردم ؛ فکر میکنم انرژی مثبتتون تو ادب و متانتتون نسبت به دیگرانه )

منم برای شما آرزوی بهترینها رو دارم   

شاد باشید