2777
2789
عنوان

خسته شدم😢😢😢

282 بازدید | 26 پست

سلام دوستان اومدم درد و دل کنم خواهشا مسخره ام نکنید 

دلم گرفته از تنهایی از بی همزبونی 

در مورد شوهرم میخوام بگم که واقعا غصه میخورم بابت این اخلاقش تو هر چیز جدی که داریم با هم حرف میزنیم با شوخی و مسخره بازی و ابراز احساسات میاد حرفو تموم میکنه من دارم جدی حرف میزنم اون داره حرفای الکی میزنه وسط حرفام هی ناز میکنه خودشو لوس میکنه باور کنید انگار جای ما دو تا عوض شده انگار یه شنونده ندارم که به حرفام گوش بده  بهش میگم فهمیدی چی گفتم میگه نه یه بار دیگه بگو😣 

یا انقدر از کلمات احساسی استفاده میکنه که دیگه حالم بد میشه از این کلمات بهش میگم جدی که بیا بعضی کلمات برامون خاص و ویژه باشه به زمان و مکانش استفاده کنیم گوش نمیده میگه بیا به نگاه های هم احترام بذاریم خیلی ام اگه جدی بهش بگم‌ناراحت میشه موندم چیکار کنم

شنونده خوبی نیست...

باید رو این رفتارش کار کنه 

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

چند بار محلش نذار ، بذار ناراحت بشه 

چرا تو باید ناراحت بشی و عذاب بکشی اون وقت اون خودش رو یه ذره درست نکنه ؟

از بس بهش رو دادی فکر کرده هر کاری که بکنه باهاش قهر نمیکنی 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری. هرچیزی زیاد از حد باشه دلو میزنه... یکی ام هست زیادی جدیه و اونم ازار دهندست...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تاپیک اخر منو بخون باز خوبه شوهرت ی ری اکشن نشون میده

اتفاقا ویژگی شوهر منم اینه که میگه باشه بعد کار خودشو انجام میده 

مثلا میگم عزیزم این مقدار غذا برای دوتاییمون زیاده میگه  باشه بعد میبینم رفته همونقدر که خودش مد نظرش بوده خریده آخرسم اضاف میاد باید بریزیم دور  میگه عه چرا اسراف شد چرا بهم نگفتی کمتر بگیرم😑

شوهرمن اینقد جدیه و دوست داره باهاش محترمانه صحبت بشه ک جرات ندارم باهاش شوخی کنم.فقط احترام!

باور کن همش حسرت میخورم ای کاش همسرم جدی بود مغرور بود انقدر همه چی براش بازیچه نبود

خسته میشم گاهی اوقات