2777
2789

منم دخترم سه ماهه.. تا هفته قبل خیلی دل درد و گریه و ناآرامی داشت.. یک ماه خیلی اذیتم کرد اما خداروشکر الان خیلی خوب شده شبها ساعت ۱۰ یا یازده میخوابه تا فردا صبح ساعت ۱۰ ۱۱ بیدار میشه... من زیاد بهش دارو و شربت ندادم تحمل کردم تا خوب بشه بنظر من دارو تاثیری نداره زیاد ..باید این دوره طی بشه، حداقل دختر من اینجوری بود هیچ دارویی بهش اثر نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ساعت 8 بیرونیم دوباره میام همینجوری میشه فقط باید بغلش کنم راه برم وای دارم میمیرم

دختر منم همین بود البته شیرخشکیه شیر مادر یک ماه فقط خورد... من فقط راه میبردمش و یا با ماشین البته اونم خیلی کم میبردم تا عادت نکنه ، اگه به ماشین عادت کنه گرفتار میشی ، من حتی روی پا هم نمیذاشتم تا عادت نکنه... کار خاصی نمیشه کرد باید این دوره بگذره میدونم خیلی خیلی سخته ولی میگذره... بازم با دکترش مشورت کن ، دکتر دخترم برای شبهایی که خیلی بیقراری میکرد و نمیخوابید شربت بی بی سد داد که گیاهیه .. البته من اونم زیاد ندادم بهش