2777
2789
عنوان

سیگار و بارداری

449 بازدید | 18 پست

خانومایی که قبلا سیگاری بودید چطور سیگار رو‌ترک کردید یا اینکه با فشار نکشیدن تو دوران بارداری چه کردید تورو خدا کمکم کنید میترسم دلم اروم نمیکیره دو هفته ترک کردم اما باز رفتم سمتش

من ك نيستم اما ديدم اينجا كاربري ك ترك كرده بخاطر سلامتي جنينش

فكر ميكنم همين ي دليل كافي باشه

اگه نه ك خب برا چي بايد باردار بشي هنوز زوده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله‌ی من سیگاری بود، سر بارداریشم سیگار میکشید...

شوهرشم سیگاریه... بچه‌ش هیچی نشد. خیلیم خوشگل و سفیده با موهای بلند و پرپشت و ناز...

ولی کلاً سیگار ضرر داره. وقتایی ک هوس سیگار میکنی  تخمه بخور، بستنی بخور... خلاصه ی جوری حواستو پرت کن با ی چیز دیگه و سمتش نرو.

دوستم شوهرش سیگاری بود .تازه خودشم نبود. بچش الان مشکل قلبی داره روزی یه مشت قرص میخوره بچه ی دوساله

عزیزم اون که دیگه واقعا ربطی نداره اما ایشالا که   زودتر خوب بسن. چون هممون تو‌کلی دود ماشین و کارخونه ایم‌ دیگه سیگار شوهر هیچه در برابرش

من هجده سال کشیدم 

گاهی روزی دو نخ

گاهی یه ماه نکشیدم

الان از عید نکشیدم و هوس هم ندارم

یهو دلم نخواست 

و حس کردم همسرم دوست نداره ولی به خودش اجازه نمیده بگه ترک کنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من هجده سال کشیدم  گاهی روزی دو نخ گاهی یه ماه نکشیدم الان از عید نکشیدم و هوس هم ندارم یهو ...

ای بابا خوش بحالت. ولی خوب من روزی ۷ تا میکشم و تمام اطرافیانم سیگاری هستند