2777
2789

خیلی صبوری کردم تا حالا هر راهی رفتم ولی کلا یه وعده در روز رو درست میخوره اونم نصف همسن و سالاش دلم خون شده دیگه میگن ولش کن به حال خودش تا گرسنه بشه به غذا خوردنش بی توجهی کن این کارو هم کردم اما هیچ فایده ای نداشته 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه باید باهاش بچگی کرد تا غذا بخوره 

فکر نمیکنم هیچ مادری به اندازه من بازی و شعر واسه بچه ها بلد باشه تمام بچه های فامیلمون عاشقمن و از دستم غذا میخورن الا بچه ی خودم اونم عاشق خودم و بازیام هست اما فقط ازم شیر میخواد غذا نه

ناراحت نباش دختر من نزدیک چهارده ماهشه بخدا هشت کیلو

بیخیال شده بودما گفتم چیکار کنم هر کاری میتونستم انجام دادم ولی این چند روز از بس چند نفر یه چیزایی بهم گفتن دیگه روحیم پوکید

بیخیال شده بودما گفتم چیکار کنم هر کاری میتونستم انجام دادم ولی این چند روز از بس چند نفر یه چیزایی ...

بخدا اینقد منم حرف شنیدم همش میگن چرا اینقد ریزه لاغره باید بیخیال باشی دخترم هنوز را نمیره 14 ماهشه خودم میزارم وایمیسه دو قدم میره همش میگن تنبله حالا اولشه باید صبووور باشی

بخدا اینقد منم حرف شنیدم همش میگن چرا اینقد ریزه لاغره باید بیخیال باشی دخترم هنوز را نمیره 14 ماهشه ...

من هر کس بچش ریزه بود هیچ وقت به روش نمیاوردم اگه خودشم میگفت میگفتم خیلی هم خوبه ظریف قشنگتره اگه راه نمیرفت هم هیچ نظری نمیدادم اگه بقیه میگفتن تنبله میگفتم اینجوری نگین شاید استعدادش تو چیزای دیگه بیشنر باشه هیچ وقت دل مادرا رو نمیشکستم آخه چرا اینجوری شد

بچه‌ها ی منم ریز بودند   الان که بزرگ شدن نسبت به اونا که بچه گی شون تپل بودن خیلی خوش اندامن. و اونا حسرت اندامشونو   ميخورن. هم دخترم هم پسرم. اندامشونو عالیه. ول کن حرص نخور زود پیر میشی

بچه‌ها ی منم ریز بودند   الان که بزرگ شدن نسبت به اونا که بچه گی شون تپل بودن خیلی خوش اندامن. ...

ممنون عزیزم امیدوارم دختر منم همینطور بشه