2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمی چطوری؟ میگما قبلا این تاپیکو زدی چربیت بالا بوده میخاستم بدونم چکار کردی بالاخره اومد پایین؟من چربیم خیلی خیلی بالاست فعلا دارم قرص مصرف میکنم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
سلام خانمی چطوری؟ میگما قبلا این تاپیکو زدی چربیت بالا بوده میخاستم بدونم چکار کردی بالاخره اومد پای ...

سلام عزیزم.چربی من منشا عصبی داشت بخاطر سه تا سقطی که داشتم بالا رفته بود.رفتم متخصص غدد برام کپسول نوشت اومد پایین.نگران نباش

سلام عزیزم.چربی من منشا عصبی داشت بخاطر سه تا سقطی که داشتم بالا رفته بود.رفتم متخصص غدد برام کپسول ...

خدارو شکر انشالا همیشه سالم باشی. منم فعلا دارم قرص مصرف میکنم چربیم خیلی بالاست ۶۵۰.. سر و گردنم درد میکنه دعا کن حالم خوب بشه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
سلام عزیزم.چربی من منشا عصبی داشت بخاطر سه تا سقطی که داشتم بالا رفته بود.رفتم متخصص غدد برام کپسول ...

سلام عزیز شما هنوز قرص میخورید؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید