2777
2789
عنوان

خشکی واژن و نازایی

6780 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من خیلی موقع نزدیکی درد دارم و همیشه واژنم خشکه مگه بعد از تموم شدن پری یکم بهترم ولی باز دوباره همونطوره ..

خیلی وقته هم تو اقدامم و ازمایشا خوب بوده ولی نشده ..

حالا یه جا خوندم شاید خشکی واژن اجازه نده اسپرما برن بالا و مانع بارداریه..؟

شما تا حالا همچین چیزی شنیدین و ایا درمانی داره..؟ 

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

فک کنم دلیلش ارضا نشدنت باشه باید تو این مساله دقت کنید

بقیش رو اطلاعی ندارم

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اينجا شنيدم يكي از خانوما بخاطر همين مشكل نازايي داشته كه يه دكتري به اسم بزرگ علوي مشكلشونو تشخيص داده و با يه قرص هزارتومني باردار شدن😍

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
دلیلش رو من خیلی پیگیر شدم از ماما و دکترزنان. دلیلش اکثر مواقع اینه خیلی شوهر دوست داشتنی ای نداری ...

به نظر من که ربطی نداره من الان چندساله درگیرم اوایل همینو میگفتن اینقد مشاوره رفتم کارگاه شرکت کردم ولی عیچ فایده ای نداشت مشکل یه جای دیگه است 

و خدایی که به شدت کافیست.......
دلیلش رو من خیلی پیگیر شدم از ماما و دکترزنان. دلیلش اکثر مواقع اینه خیلی شوهر دوست داشتنی ای نداری ...

نه اتفاقا همسرم خوب و اوکیه ولی من خیلی سردم در واقع نمیدونم چرا .. شایدم به خاطر دردیه که میکشم نمیدونم ..‌

فک کنم دلیلش ارضا نشدنت باشه باید تو این مساله دقت کنید بقیش رو اطلاعی ندارم

نه اخه من ارضا که بشم حتی بعدش رابطه برام دردناکتره .. موندم چرا واقعا