2777
2789
عنوان

مادرها لطفا راهنمایی کنید

174 بازدید | 26 پست

دخترم دو سال و نیمه است و دوماهی میشه از پوشک گرفتمش کاملا رو ادرارش تسلط داره حتی شبها تا صبح خشک میخوابه اما مدفوع به هیچ وجه دستشویی نمیاد و تو شورتش میکنه، میگه ازش میترسم. خواستم ببینم کسی تجربه ایی داره؟

طبیعیه بذار جیشش تثبیت بشه . برای مدفوع اصلا نترسونش . بذار راحت باشه چند ماه دیگه در استانه سه سالگی اونم خود به خود درست میشه. فقط تا دیدی میخواد بکنه ببرش تو دستشویی که اونجا بکنه تا عادت کنه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرمو دو سال و چهارماهگی از پوشک گرفتم الان تازه سه سالش شده یک ماهه یاد گرفته کارشو تو دستشویی بکنه تازه اونم مقاومت میکرد نمیومد با کلی دوز و کلک میبردمش تا الان که دیگه میگه مامان دلم درد میکنه پی پی دارم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

ازین دستشویی فرنگیا بگیر

بشینه روش

خودتم با عروسکش بشین کنارش بگو پی پی کن منو عروسک تشویقت کنیم.

دستشوییشم بزار جلو تلوزیون.

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

براش جایزه بزار اصلا اجبارش نکن و دعواشم نکن طبیعیه میترسه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

رو اعصاب خودتون مسلط باشین

بهش یاد بدین با زبان کودکانه

گلاب به روتون😅 بگین پی پی ها خونه دارن و خونه شون لوله توالته و باید اینجا بکنیم تا برن خونه هاشون

مساله کثیف و نجس و... رو بهش اصلا نگین

و عادی رفتار کنید

مشکل اینه که به هیچ وجه نمیاد تو دستشویی رو لگن هم نمیشینه 

خب پس ازادش بذار. هر موقع تو شورتش کرد بگو باید بیای دستشویی ببین شورتت کثیف شد ناراحت نشون بدی خودتو. کم کم اونم یاد میگیره جوری که نمیفهمی خودت

یک ماه اینای دیگه همونجوری که برا جیشش تشویقش کردی برای این کارم بکن. مدامم بگو کار بدیه پی پی باید بره دستشویی اگه تو دستشویی پی پی کردی بهت جایزه میدم

من برا پسرم برچسب گرفته بودم با قیچی یه برگه رو بریدم که چندتا بشه میگفتم اگه تو دستشویی ببرم پی پی کنی دوتا بهت میدم. بعدش که خودم میبردمش و فقط یاد گرفت تو دستشویی بکنه میگفتم اگه من ببرمت یکی میدم اگه خودت بگی دوتا

پسر من اصلا رو لگن ننشست. منم وقتی دیگه حرص نخوردم و اعصابمو خورد نکردم درست شد

پسر من اصلا رو لگن ننشست. منم وقتی دیگه حرص نخوردم و اعصابمو خورد نکردم درست شد

دختر منم اصلا رو لگن نمیشینه، ممنون از راهنمایی کارهایی که شما و دوستان گفتن رو انحام میدم ببینم چی میشه 😉

من پسرمو دو سال و چهارماهگی از پوشک گرفتم الان تازه سه سالش شده یک ماهه یاد گرفته کارشو تو دستشویی ب ...

دختر منم میگه دلم درد میکنه بهش میگم تو دستشویی پی پی کنی خوب میشه گوش نمیده یواشکی میره یه گوشه کارشو میکنه