دخترم دو سال و نیمه است و دوماهی میشه از پوشک گرفتمش کاملا رو ادرارش تسلط داره حتی شبها تا صبح خشک میخوابه اما مدفوع به هیچ وجه دستشویی نمیاد و تو شورتش میکنه، میگه ازش میترسم. خواستم ببینم کسی تجربه ایی داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم میگه دلم درد میکنه بهش میگم تو دستشویی پی پی کنی خوب میشه گوش نمیده یواشکی میره یه گوشه کار ...
خب کم کم باید تشویقش کنی. ابنکه بکنه بهتره تا تو دلش نگه داره. ببرش دستشویی بشینه باهاش حرف بزن حولسشو پرت کن اگه موفق بشی یکی دوبار انجام بده ترسش میریزه. راستی من اولاش میبردمش تو حمام انجام میداد راحت تر بود تا دستشویی
دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
مثلا بگو بریم دستشویی یا حمام؟ برید حمام بشینه براش شعر بخون یا باهم حرف بزنید . همون موقع که میدونی میخواد پی پی کنه باید ببریش . من کمین میکردم سریع میپریدم میبردمش تو حمام
دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...