2777
2789
عنوان

مادرها لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
کاملا درکت میکنم پسرمنم الان سه سال و نیمشه بااین موضوع درگیرم☹☹☹ فقط خداکنه بزرگتربشن عاقلتر بشن ...

امیدوارم، هیچ جا نمیتونم برم همش استرس دارم خرابکاری نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم میگه دلم درد میکنه بهش میگم تو دستشویی پی پی کنی خوب میشه گوش نمیده یواشکی میره یه گوشه کار ...

خب کم کم باید تشویقش کنی. ابنکه بکنه بهتره تا تو دلش نگه داره. ببرش دستشویی بشینه باهاش حرف بزن حولسشو پرت کن اگه موفق بشی یکی دوبار انجام بده ترسش میریزه. راستی من اولاش میبردمش تو حمام انجام میداد راحت تر بود تا دستشویی

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
آره واقعا  اون هفته خونه ی مادرشوهرم بودیم یه تیکه تو شورتش کرد ، آبروم رفت☹☹☹

ابرو رفتن نداره که طبیعیه. من پسرم رو فرش دستبافتشون جیش کرد😨😱😷😷😷😄

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

مثلا بگو بریم دستشویی یا حمام؟ برید حمام بشینه براش شعر بخون یا باهم حرف بزنید . همون موقع که میدونی میخواد پی پی کنه باید ببریش . من کمین میکردم سریع میپریدم میبردمش تو حمام

خخخخخخخ😃😃😃 آخه میگن پسرت بزرگ شده چرا بهش یادندادی تو دستشویی پی پی کنه☹☹☹

بچه کوچیک ندارن حتما😅

آره والا  دعا میکنم جاریمو و خواهرشوهرمم بعدها بچه دار بشن و شرایط الانِ منو درک کنن!!!

خواهرشوهرت حامله بشه تمامه زندگیشون به گند کشیده میشه😅