2777
2789
عنوان

علائم بارداری قبل از موعد پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 23 پست
من‌که از وقتی اقدام‌کردم همه علائم بارداریو دارم ولی بازم پریود لعنتی میاد و حالمو میگیره.

زیاد روی درد سینه حساب نکن چون اکثر خانومها قبل پری درد سینه دارن ...بیشتر تیر کشیدن تخمدانها که واضح باشه نه یه تیر کوچولو و داغ بودن بدن هم یکی از دلایل اصلی اما نه اینکه تب داشته باشین یعنی از درون حس کنید داغین اینا علاعم قبل پری هستن

وای منم ۴ روز مونده به پری،، دل تو دلم نیست بی بی بزنم، ولی می ترسم منفی باشه و بخوره تو ذوقم،، ولی کلا از ۱ هفته پیش من دل درد پریودی داشتم، یه ذره هم حالت تهوع داشتم مخصوصا صبحا، ولی امروز که داشتم غذا درست میکرم به بوی غذا حساس بودم حالمو بد کرد، سینه هام درد میکنه خیلی،، خلاصه که ایشالا این ماه باردار بشم دیگه!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم بارداری عزیزم پس فردا صبح دوباره بزن حتما پررنگ تر میشه. من ۵ روز مونده به موعدم و بی بی منف ...

من دیروز باید پریود میشدم نشدم بشدتت کمر دردم دارم میمیرم .هیچ علامت دبگه ای ندارم بی اشتهام هستم.فردا تست بزنم بنظرتون؟