2777
2789

سلام خانومها....لطفا راهنماییم کنید...

یکی اینکه لباس نخی نوزادی از این ستهای چند تیکه سایز صفر و ۱ و ۲ و ۳ هرکدوم چندتا گرفتید؟مثلا چندتا سایز ۱؟

و یکی هم اینکه یه کریر خوب ک بشه به عنوان نینی لای لای هم ازش استفاده بشه معرفی کنید منظورم اینکه بشه تکونش داد 

مرسی😘

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

منم هنوز شروع نکردم انشالله بعد ماه رمضون☺️☺️

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار ماه آخر با توجه به وزن نى نى لباسهاى نوزادى رو بخر پسر من درشت بود اصلا صفر و يك تنش نشد همونطورى موند رو دستم در ضمن لباس سرهمى تو نوزادى از همه چى بهتره

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...

پول بابت لباسهای چند تکه ندی نصفشون قابل استفاده نیست

نهایتا ۳ تیکه بخر. مثل بادی (بنا به فصل حلقه ای استین کوتاه یا بلند) روپوش و شلوار

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ست نگیر بدرد نمیخوره

بادی رکابی، بادی آستین دار، شلوار از اینا از هر سایز حداقل دوتا بگیر 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

عزیزم از صفر کم بگیر 

ولی کلا بستگی به بچت داره 

بعصی بچه انقدر زود درشت میشن صفر ده روز بیشتر استفاده نمیشه بعضیام تا یکی دوماه همونو می پوشن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮