من دلمه هام خیییلی خوب میشه
دوتا پیاز بزرگ رو سرخ میکنم گوشت چرخ کرده میریزم یک لیوان لپه رو میپزم
یکو نیم لیوان برنج رو خیس میکنم
وقتی گوشت رو تفت دادم رب میزنم فراوون ادویه میزنم بعد سبزی لپه برنج میریزم
یکمم زرشک میریزم
بعد قاطی میکنم یکی یکی میپیچم
اون طرفش که ساف هست رو نیزارم بیرون دلمه اینجوری دلمه براق میشه
نصفاستکان رو غن رو با یه لیوان آب قاطی میکنی میریزی روش زیرشو کم میکنی میزاری بپزه و دم بکشه نوش جون
حوصله داشتید پیاز داغو زرشک میتونی آخرش بریزی روش