2777
2789
عنوان

شوهراتون رفتن سرکار عایا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان رف😩

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
پس براشمام مث شوهر منه اکثرا منم حرص میخوردم ک چرا رف

بهتر خونه میموند که چی بشه

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

عشقولی منم شغلش ازاده رفت سرکار

همه میگفن نباید بری قتل و فلان اخه اینا چیه میگن خود امام ها هم راضی نیستن به این افکار که یه دنیارو تعطیل کنن خب یکی میره کارشو میکنه مگه این گناه؟

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

کارش ازاده رفت سر کار ب حق این روزای عزیز جمعه ها رو هم بره سرکار نبینمش دیگه خخخ

دوماه بیکار ور دلم بود دیگه فقط میخام بره کار

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عشقولی منم شغلش ازاده رفت سرکار همه میگفن نباید بری قتل و فلان اخه اینا چیه میگن خود امام ها هم راض ...

ن گناه ک نیس ولی خب انتظار داشتم فقط امروزو نمیرفت جمعه هاهم میره اخه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
خووووووش بحالت بخدا

خوش به حال شما. روزایی که خونه میمونه آدمو دیوونه میکنه اصلا به درد تو خونه موندن نمیخوره. یهو میبینی یه قسمت خونه رو به هم ریخته. یا میخواد چیزی رو تعمیر کنه یا نقشه جدید برا خونه میکشه! نمیتونه بیکار بشینه یه گوشه هیچ شبکه اجتماعی هم عضو نیست که سرگرم گوشی بشه. میگم یه شغل دوم برا خودت دست و پا کن قبول نمیکنه

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا