2777
2789
عنوان

زنگ زدن

163 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من حدود یک سال و نیمه ک نامزدم و شوهرم حدود یک ساله ک تهران مشغول ب کار هستن و نا از هم دوریم و هر دو هفته میاد اینجا بهمون سر میزنه و تو این دو هفته ک نیست من هیچوقت تنهایی خونه مادر شوهرم اینا نرفتم چون سختمه و هروقت ک نامزدم میاد باهم میریم خونشون

من اوایل تو این دو هفته حداقل یکبار واسه مادرشوهرم و پدر شوهرم زنگ میزدم ولی وفتی دیدم اگه من نزنم مادرشوهرمم از من خبری نمیگیره دیگه نزدم ولی برای پدر شوهرم میزنم چون اونم برام میزنه

و جالب اینجاست ک مادرشوهرم همش انتظار داره ک من واسش زنگ بزنم خو یکبارم تو بزن چی میشه

شماها چیکار میکنین اگه ازتون خبر نگیره باز بش زنگ میزنین؟

اصلا ایندفعه ک گف چرا زنگ نمیزنی چی بگم؟

❤️My only wealth is your eyes

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خواستم ببینم اگه من زنگ نزنم شما زنگ میزنی.ولی بنظرم اگه باهات خوبه و مشکلت فقط زنگ نزدنشه زنگ بزن چیزی کم نمیشه ازت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

منم مادر شوهرم نمیزنگه خب مهم نیست میدونم منظور نداره هفته ای یک بار شوهرم زنگ میزنه منم همون مویع حرف میزنم توام ببین چطور ادمی از سر منظور زنگ نمیزنه یا واقعا قصدی نداره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

معمولا زنگ نمیزنن مادر شوهرا ، منم کلا اهل زنگ زدن نیستم به شوهرمم از اول گفتم حوصله تلفنی حرف زذن ندارم و با هیچکی جز مامانم حرف نمیزنم بقیه حضوری ، دیگه عادت کردن البته تا پدر شوهرم زنده بوذ خودش هر روز بهم زنگ میزد حالمو میپرسید

مادر شوهر منم تو 3 سال ازدواجم جمعا 3 بار بهم زنگ نزده

اما شوهرم میگه تو هر هفته باید زنگ بزنی چون دوریم

منم کلا مکالمه ام اینه

سلام مامان خوبی چه خبر زنگ زدم حالتو بپرسم

اقاجون خوبه

مزاحمت نمیشم خداحافظ