2777
2789
عنوان

باردارا و باتجربه ها میشه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست
من اصلا استفاده نمیکنم دستشویی و حمومم خودم نمیشورم اصلا نمیدونم چیشد, نمیدونم چرا همونموقع صورتمو ن ...

کی میشوره😃😛

دلم بارداریه ناخواسته میخواد،دو قلو هر دوتاش دختر.....اخه دکتر گفته دیگه نمیتونم نی نی بیارم😭
ن بابا چیزی نشده....من یبار حامله بودم رفتم حموم و با وایتکس و تیرک شستم😭😭😭داشتم میمردم نجاتم داد ...

خداحفظش کنه عزیزم,کاش بچه ی منم زود به دنیا بیاد دیگه اصلا تحمل اینهمه استرس و ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پشت گردنم پر لک قهوه ای پر رنگ شده خیلی ناراحتم خارش داره یعنی میره

اصلا نخارونی....بخارونی پررنگ.تر میشه

دلم بارداریه ناخواسته میخواد،دو قلو هر دوتاش دختر.....اخه دکتر گفته دیگه نمیتونم نی نی بیارم😭
خداحفظش کنه عزیزم,کاش بچه ی منم زود به دنیا بیاد دیگه اصلا تحمل اینهمه استرس و ندارم

جانم😍❤منم طاقتم طاق شده بود....ولی الان میگم کاش یکم بیشتر تو میموندی

بس ک اذیت میکنه

جانم😍❤منم طاقتم طاق شده بود....ولی الان میگم کاش یکم بیشتر تو میموندی بس ک اذیت میکنه

اخه من دارم دیوونه میشم دیگه, خودم کم استرس دارم این اتفاقم پیش اومد, من خیلی مواظبم نمیدونم تو اون لحظه چه فکری کردم

واقعا نمیدونستم میخارونم   برم دکتر پماد میده ک بره

دکتر و نمیدونم اما مامانم موقع حاملگیش میخاروند دکتر گف نمیخاروندی کمرنگ تر بودن و زود خوب میشدن😭😢

دکتر و نمیدونم اما مامانم موقع حاملگیش میخاروند دکتر گف نمیخاروندی کمرنگ تر بودن و زود خوب میشدن😭😢

وای خیلی بده ـــممنون عزیزم سعی میکنم نخارونم

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
من پشت گردنم پر لک قهوه ای پر رنگ شده خیلی ناراحتم خارش داره یعنی میره

اره میره من خواهرم تمام بدنش و سینه هاش قهوه ای شده بود 

قهوه ای تیره ها 

خودشم سفید سفید بود 

ولی خب بچه هاش سفید شدن انگار رنگشان رو به خواهرم پس دادن 

نگران نباش

بچه ها کسی دیگه تجربه شو نداشته؟ توروخدا من خیلی استرس دارم کمکم کنین

من تجربه ای ندارم 

اما بعید میدونم خطری باشه روش عسل بزن و سیب بخور ان شالله رفع میشه

صدقه هم حتما بده