2777
2789
عنوان

🖤شيعه امشب يتيم و بي پدر ميشود🖤

131 بازدید | 13 پست

هر چقدر از فضائل مولا امير المؤمنين بگيم كم گفتيم

يا مولا در حق ما پدري كن

درسته امشب بي پدر شديم😢

ولي سايه ات رو از سر شيعيانت كم نكن

حواست بهمون باشه

ما هر چقدر بد باشيم هوامونو داشته باش

التماس دعا دارم از همه عزيزاني كه وارد تاپيك ميشن

ميگن دعا از زبان غير ميگيره

دعامون كنيد

برا ظهور صاحب الزمان هم دعا كنيد

اللهم صلي علي محمد و ال محمد و عَجِل فرجهم

اللَّهُمَّ الْعَنْ قَاتَلََ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِين»

التماس دعا🖤🙏

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام از پدر هم ارجحیتش بیشتره و مقامش بالاتره 

میدونم اینی که شما میگی اما معمولا جمله بی پدر جمله خوبی نیست منظور من اینه که در مورد حضرت امیر یا هرکدوم از ائمه جمله های قشنگ تری استفاده کنیم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
دقيقا براي ما بايد مقام والتترس داشته باشه مولا و سرپرست شيعيان

یه جوری میگید که انگار حضرت علی فقط مال شماست و ما کافریم نخیر گفتم نوشتی شیعه بی پدر شد گفتم بی پدر حرف خوبی نیست همین الان به خود شما بگن بی پدر چه حسی پیدا میکنی؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
یه جوری میگید که انگار حضرت علی فقط مال شماست و ما کافریم نخیر گفتم نوشتی شیعه بی پدر شد گفتم بی پدر ...

عزیزم ناراحت نشو به اون معنی بدش که نگفتن.منظور جمله پدر از دست داده هست

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
یه جوری میگید که انگار حضرت علی فقط مال شماست و ما کافریم نخیر گفتم نوشتی شیعه بی پدر شد گفتم بی پدر ...

عزيز دل اوني كه شما ميگي منظور نيس

اهانت و..نه

منظورم يتيم و بي سرپرست شدن هست 

توكل بر خدا...♥️
عزيز دل اوني كه شما ميگي منظور نيس اهانت و..نه منظورم يتيم و بي سرپرست شدن هست 

ان شاءالله توی این شب های عزیز که مولا قراره نگاهمون کنه یه جوری صداش بزنیم که دلش برامون بسوزه و نگاهمون کنه 

ان شاالله التماس دعا خواهرجان

ان شاءالله امشب بهترین ها برای شما رقم بخوره منم محتاج دعاتم