2789
عنوان

مامانای عزیز

58 بازدید | 11 پست

از چن سالگی ب بچه هاتون رنگارو یاد دادین.. خودتون یاد دادین یا مهد... روش اموزشتون چطور بود ک زود یاد گرفتن

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه سالشه دارم یاد میدم سبز و زرد یاد گرفته میگه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
یه سالشه دارم یاد میدم سبز و زرد یاد گرفته میگه

هر روز پیگیرین؟؟؟ یا هر ازگاهی تکرار میکنین یادگیریو

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
هر روز پیگیرین؟؟؟ یا هر ازگاهی تکرار میکنین یادگیریو

نه هر از گاهی . ازین حلقه های رنگی میزارم جلوش اسم رنگارو میگم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
ارش همش تکرار میکردم براش خند دار بود به رنگ زرد میگفت موزی به رنگه قرمز میگفت رنگه گوجس خیلی سخت یا ...

دختر من 4 سالشه رنگ سبزو فقط یاد گرفته..  زیاد باهاش کار نمیکنم خودم زود خسته میشم میبینم همکاری نمیکنه

نه هر از گاهی . ازین حلقه های رنگی میزارم جلوش اسم رنگارو میگم

من مداد رنگی گرفتم براش ولی زیاد دل نمیده ب یادگیری

من مداد رنگی گرفتم براش ولی زیاد دل نمیده ب یادگیری

اشکال نداره کم کم یاد میگیره