2789

هرکدوم میخایید۱۰۰یا۲۰۰تابردارین برای قبولی حاجتامون ..هدکسی میخادبخونه بگه وچندتامیخونه..

برای سلامتی وظهورامام زمان ..

شفای مریضا..

سلامتی خودمون وخانوادهامون..

برای بچه دارشدنمون ..

برای اونایی که خونه ندارن ورحسرت خونه گرفتنن 

برای گرفتاری هاومشکلات دیگمون هرکدوم بردارین بخونین امشب شب استجابت دعاست شب آمرزش گناهامون بیایین فقط ارخدابخاییم ایشاا...سال دیگه شب قدربیاییم بگیم حاجتامون قبول شدم من که خیلی به این دعااعتقاددارم

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باشه من یادداشت میکنم ببینم اخرش چندتاخوندیم 

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

ایشاا...همتون حاجت رواشین من خیلی به آیه ایمان قلبی دارم مطمئنم حاجتمومیده