2777
2789

بیاین خز بازی های دوره ی راهنمایی و دبیرستانتونو بگین دور هم بخندیم

یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کلیپسای پس کله گنده😂😂😂😂😂😂😂

هنوزم میزنن ک 🤮😣

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
اول دبيرستان بودم براى معدل ١٩/٩٤  يك عالمه پيش همكلاسى و دبير گريه كردم وقتى كارنامه امو ديدم ...

مگه اول دبیرستان معدل زیر بیستم داریم...حق داشتی گریه کنی

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
وایی اره عوووق

زمان خودش کلی شاخ بود کلیپس 😄یادش بخیر شر صف ازمون میگرفتن😂😂😂

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
اول دبيرستان بودم براى معدل ١٩/٩٤  يك عالمه پيش همكلاسى و دبير گريه كردم وقتى كارنامه امو ديدم ...

تازه معدل ترم اول بود

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
😂😂😂😂جدی ...خدای من ....اخه منم سنی ندارما 19 سالمه ولی خدایی چی بود میزدیم کله دوبل میشد

اره دانشگاه ما دونفرن تو کلاس میزنن 😰

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
مگه اول دبیرستان معدل زیر بیستم داریم...حق داشتی گریه کنی

😂😂😂😂 

خوب شد تو اون موقع نبودى و گرنه من سكته ميكردم با حرفات😂

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
زمان خودش کلی شاخ بود کلیپس 😄یادش بخیر شر صف ازمون میگرفتن😂😂😂

اره مدیر ما نصف موهامونم باش میکند میخواس یعنی یهویی غافلگیرمون کنه یهو دستشو میکرد زیر مقنعه  و درش میاورد اخ چ دردی داشت

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

راهنمایی کلیپسا گنده. شلوارایی ک با نخو سوزن هی تنگ میشد هی گشاد میشد. کیفای لش ک راه میرفتیم مث گله گوسفند بودیم صدا میدادن. دستبندای خز توی دستامون. مدل موی اناناسی. بازم بگم یا گریتون گرف؟🤣🤣

دبیرستان کار خزی نمیکردم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

وای من مامانم همیشه گیر میداد وقتی میشینی قوز نکن حالا یبار مهمون داشتیم خواستم باکلاس بشینم یه تونیک اپل دار پوشیدم و صاااف نشستم همونجور که تو یوگا میشینن انگار پهلوون رستم بودم 😢یبار مهمون داشتیم خواستم به مهمونمون که خودشو خیلی میگرفت و چیزی نمیخورد بفهمونم آدم باکلاس باید ریلکس باشه نه چیزی نخوره هرررچی میوه تو جا میوه ای با ولع خوردم 😧😧😧😧میفته یادما دوس دارم برم زیر زمین

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟