2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایند

119 بازدید | 8 پست

بچه ها کیا عدالت خدارو دیدن 😔

کیا تقاص دلشکسنتونو دیدن😔

بیایند اینجا بگین 

بچه ها بی زحمت واسه حال دلم دعا کنیدوصلوات بفرستید ممنون میشم 😔😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که ندیدم هییییچ وقت البته وقتی بدی کردم سرم اومده ها

گاهی فک میکنم مثلا اگه رییسم حقوقمو خورده و نداد بهم لابد حقم بوده که هیچ بلایی سرش نمیاد 

یا همسر سابق و خانوادش که کارمو ازم گرفتن پولمو گرفتن با تهمت و خاله زنک بازی اسم طلاق گذاشتن روم و....

من ندیدم

گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰ 
میشه  بی زحمت توضیح بدی

مادرشوهرم شیر اورد بعد عسلم اورد برا خودشو شوهرمو دخترش عسل ریخت تو شیر برا من نریخت منم خیلی دلم می خواست دلم شکست هفته بعد از چهارپایع بلندا افتاد پایین چشمش کبود شد 

من دیدم دیرو زود داره ولی بالاخره یه جای جوابشون میده

بچه ها واقعا من امیدمو ازدست دادم دلم خیلی از بعضیا شکسته هرروزهرشب هرثانیه هرساعت هردقیقه دارم خدارو صدا میزنم که جواب دلشکستمو بده اونایی که دل من وخونوادم روشکستن یه روزتقاص کارشون بدن ولی ازمن اسرار ازخدا هم انکار 😔روزبه روز زندگی اوناداره خوب میشه ولی زندگی من تباه میشه به خدا میگم لااقل جواب منو دلشکسته منو نمیدی لااقل جواب دلشکسته پدرو مادرمو بده بزار پدر مادرم ببینند به اونای که دل دخترشون وخودشونو شکستن چجوری تقاص پس میدن بزار من خونوادم شاهد اشکهای اونا باشیم 😔😔😔😔

بچه ها بی زحمت واسه حال دلم دعا کنیدوصلوات بفرستید ممنون میشم 😔😔💔