2777
2789
عنوان

کساییکه ام اس دارن لطفا بیان

200 بازدید | 9 پست

سلام ،من اصلا نه دکتر رفتم نه چیزی فقط بر حسب حالاتم حس میکنم ام اس دارم،ولی اصلا نمیتونم برم دکتر،سرگیجه و عدم تعادل در ماه یکی دو روز،یا اینکه چشمام ضعیفه ولی یه چشمم بعضی روزا خیلی تار میشه،گز گز کردن بدنم مخصوصا صورت و دستام یا لرزش پاهام ،وای نمیدونم این مریضی مثه خوره افتاده ب جونم ک نکنهچ داشته باشم ،25سالمم هست،خلق و خومم بعضی وقتا خیلیییی بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا که من دوستم ام اس داره از من سالمتره😂😂😂خالا نمبدونم تو خلوتش چطوره ولی سرکارو... حالش خوبه. 

باشگاهم میره

ولی فکر میکنم هزینه داروهاشون زیاده ، درسته؟؟

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

کم خونی و کمبود مواد بدن هم باعث همین حالات میشه لزوما ام اس نیست در ضمن یکی از تاپیک های من موضوعش همینه دوست داشتی مطالعه کن

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
کم خونی و کمبود مواد بدن هم باعث همین حالات میشه لزوما ام اس نیست در ضمن یکی از تاپیک های من موضوعش ...

عزیزم من تو دوران شیردهی هستم و انواع مولتی ویتامینای خارجیا مصرف میکنم ک مال شیردهی،تغذیمم الحمدلله خوبه،فقط پلاکت خونم پایینه

عزیزم من تو دوران شیردهی هستم و انواع مولتی ویتامینای خارجیا مصرف میکنم ک مال شیردهی،تغذیمم الحمدلله ...

عائم اولیه رو داری؟

• مشکلات بینایی
  • سوزش و بی حسی
  • درد و اسپاسم
  • ضعف یا خستگی
  • مشکلات تعادل یا سرگیجه
  • مسائل مثانه
  • اختلال عملکرد جنسی
  • مشکلات شناختی

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...