2777
2789
عنوان

عطسه شدید در بارداری

18153 بازدید | 25 پست

خانمها من کلا عطسه هام شدیده. امروز آخرین عطسه ای که کردم شکم و زیر شکمم خیلیی درد گرفت‌ . بعد چند دقیقه هم احساس کردم یه چیزی از سمت‌ چپ رحمم رفت راست!! 

خیلی نگرانم ممکنه اتفاقی برای بچم  افتاده باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون امکان کنده شدن جفت با عطسه هست؟

نه بابا چرا استرس الکی بخودت میدی.اگه ب کنده شدن بود الان مال من باید افتاده بود بیرون ازبس عطسه میکنم دل و کمرمم درد میگیره

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
نه بابا چرا استرس الکی بخودت میدی.اگه ب کنده شدن بود الان مال من باید افتاده بود بیرون ازبس عطسه میک ...

عه پس چیزی نیست من الکی نگرانم

کلا استرس دارم هی میترسم بچم چیزیش بشه

مگه حرکت نی نی  معلوم میشه ؟ من هفته ۱۳ ام. تا حالا همچین حرکتی حس نکردم

از این ب بعد منتظر باش قشنگ حس میکنی.منم یه بار حسش کردم مثل ماهی حرکت میکرد ب دکترم گفتم گفت ازالان حرکت میکنه ولی کمه شاید بعضیاش متوجه بشی از ۱۶ ب بعد قشنگ حسش میکنی

عه پس چیزی نیست من الکی نگرانم کلا استرس دارم هی میترسم بچم چیزیش بشه

نه اصلا استرس نداشته باش برای خودت و بچت ضرر داره از حاملگیت لذت ببر.تا این ۴ ماهه تموم بشه یکم بچه بزرگ تر بشه ادم میمیره و زنده میشه