2777
2789
عنوان

لكه بيني

173 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من الان ٧هفته و ٣روزمه دو هفته پيش ب مدت ٦روز لكه بيني داشتم با مصرف شياف سيكلوژست پرشيتورون خوب شدم اما الان دوباره با وجود اين ك شياف مصرف ميكنم لكه بينيم شروع شده قهوه ايي تيرس و بعد از ادرارم كمي مياد خيلي نگرانم كسي بوده مث من باشه و لكش هي قطع و وصل بشه ب نظرتون با وجود اين لكه ها جنينم هنوز سالمه خيلي نگرانم 

برو پیش دکترت دوباره

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تشکیل قلب رفتی سونو؟قلب داره؟

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
الان ٧هفته هستم ب نظرتون زود نيست واسه تشكيل قلب برم اگه برم مشخصه چيزي ؟؟؟

بروچوم لکه بینی ام داری بری بهتره،شایدخدایی نکرده پوچ 

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
واي خدا نگرانيم بيشتر شد يعني لك بيني نشانه پوچ بودنه ؟؟؟؟

ن عزیزدلم نشونه ی اون نیست،من خودم هفت هفته رفتم قلب داشت ،حالاتوام بروکه صدردرصدداره عزیزم،نگران نباش لکه بینی ام دکترامیگن بیشترش بخاطرجابازکردن جنین براخودشه

ن عزیزدلم نشونه ی اون نیست،من خودم هفت هفته رفتم قلب داشت ،حالاتوام بروکه صدردرصدداره عزیزم،نگران نب ...

هدا كنه مال منم همينطور باشه و صداي قلب بچمو بشنوم برام دعا كنيد تورو خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻