2777
2789
عنوان

جدا جدا زندگی کردن

1247 بازدید | 41 پست

من شوهرم خیلی ادم دروغگویی هست و زندگیمون رو نابود کرده. 

به الاوه اینکه مهربون هم هست اما دیگه از دروغاش خسته شدم 

چندبار خواست دست روم بلند کنه 

اینقدر پلیس بازی دراوردم دیگه خسته شدم حتی ضبط مکالمه مخفی گذاشته بودم پیداش کرد و گفت از چشم دیگه افتادی 

میگه بخاطر بچه هاس که موندم 

بهش میگم برو میگه نمیرم تو برو من جایی رو ندارم بمونم. 

منم با خودم گفتم دیگه جدا جدا زندگی کنیم. اینجوری به نفعمونه 

حتی نمیذارم چهرم رو ببینه اما تو یه خونه زندگی می کنیم. 

خانوادم کمرم رو ول کردن میترسن از اینکه منو بچه هام بیام پیششون ساکن بشم. 

چکارکنم راهنمایم می کنید 

امیدی به این زندگی نیست 

چراغ سوخته این زندگی رو مدام تعمیر کردم و سوخت اما دیگه روشن نمیشه اخرا عمرش 

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو با حساسیت هات اونو بدترش میکنی

مردی که دروغ میگه باید بیتفاوت بود منم امتحان کردم هرچی مچش رو میگرفتم بدتر میکرد

ضبط مکالمه خب معلومه بزاری طرف دیگه احساس امنیت تو خونه ی خودشم نداره 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

تاپیکای قبلیتونو دیدم

بهتره یه مدت واقعا بیخیال بشی میدونم سخته ولی معلومه که زیاد حساسیت بخرج دادی اونم لج کرده باهات و بدترش میکنه

بازم بستگی بخودت داره میخای چکار کنی ولی اگه تغییر رویه بدی بهتره

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

ناامید نباش منم دارم میسوزم ومیسازم اینجا خانمهامسخره ام کردند که چراجدانشدم و هزارجای دیگه اما بهترین راه رفتن پیش مشاور وترمیم رابطه تون هست بخاطر اول خدا بعد بچه هاتون سکوت کنید وبسازید وزندگی رو بچه هاتون هم پدرمیخواند هم مادر نذارید اینده شون نابود بشه حیفه منم زجرا کشیدم ودارم میکشک اما باخدامعامله کردم ودارم سکوت میکنم ظالم به سزای عملش میرسه صبرداشته  باش فقط شماخوبی کنید

چقدر سخته واقعا

اخه کاری هم از دستت برنمیاد که

جدا که نمی تونی بشی مگر اینکه بچه هاتو بدی ببره

چون گفتی تو خانواده ت جایی نداری

یا زندگی کن با روندی دیگه مثلا خودتو بزن به بیخیالی و پول جمع کن و ...

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم

من به همه خانمهایی که عاشق پلیس بازی هستن اینو میگم: فرض کن همه چیز بهت ثابت شد! برنامت چیه؟

.

.

تا االان در طول تاریخ هیچ مردی از مچ گیری و لو رفتن نشده که خجالت بکشه و بگه حالا چون مچمو گرفتی میشم مرد زندگی ایده آل!

اونایی که می بینی جا میزنن، از زنشون حساب می برن چون می دونن زنشون  در برخوردش قاطع عمل می کنه.

زنی که هی مچ میگیره هی از طرف خودش می بخشه و ادامه میده هیچ ابهتی برای نسق گیری نداره

و خدا برای من کافیست.....