2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298050 بازدید | 397 پست
واي من شوهرم هم انجام بده خوشم نمياد اصلا حسي ندارم چه برسه ديگه بخوام خودم انجام بدم حال به زنه &nb ...

پس چیکار میکنی تو رابطه؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
خوب عزیزم رابطه درست اینکه زن شوهرشو ارضا کنه ،مرد هم زنشو ارضاکنه اینکه هرکی بادست خودش ارضاشه میش ...

کسی که فقط با دست خودش تحریک میشه چیکار کنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم رابطه درست اینکه زن شوهرشو ارضا کنه ،مرد هم زنشو ارضاکنه اینکه هرکی بادست خودش ارضاشه میش ...

بله عزیزم حق باشماس ارگاسم باید از طرف مقابل باشه اما زن میتونه در حین رابطه ب خودش کمک کنه چون همه مردا ک بلد نیستن و ممکنه کم کاری کنن اونوقت زن هیچوقت لذت نمیبره من خوندم ک زن میتونه ب اندام خودش دست بزنه برای تحریک خودش اما قطعا ارضا باید از سمت مرد باشه من پیام اون دوستمونو درست نخوندم ک گفته ارضا بشه...

بله خودارضایی حساب میشه اسمش روشه خود ارضایی یعنی ازدست خودت نباید استفاده کنی شوهرش باید بادستش ...

نه خود ارضایی محسوب نمیشه برید پیج ماما سایت تو اینستاگرام خانم اعظم خیابانی اونجا درموردش نوشته من از اونجا خوندم

اللهم صل علی محمد و ال محمد
به خاطر اون هيچ چيز نميگم  بهش هم هيچ چي نميگم ولي خيلي دلم ميخواد منم تادست بزنه حس داشته ...

مثله منی

اخی عزیزم توهم قبل ازدواج خودارضایی میکردی؟

عزيزم ميگم كه من قبل از ازدواج خود ازضايي نكردم ولي  كلا انگار حس ندارم من بادست شوهرم هم تحريك ميگم نميشم  ديگه اگه دست خودمو بزنم كه هيچي اصلا انگار نه انگار خيلي ميگم خيلي دوست داشتم منم حس داشتم منم بادست اون تحريك ميشدم  بعضي وقتا اخر رابطه اين قدر عصبي ميشم كه دلم ميخواد دعوا كنم چون  هيچ حسي سراغم نمياد  خيلي سخته

خدایابابت همه چیز شکر

عزیزایی ک میگین چطور این حرفارو میزنین و اینا بخدا حرف زدن درباره این چیزا لذتی نداره نیتمون چیزی جز کمک کردن هم دیگه نیس حتی اگ ی نفر این گناه کبیره رو ترک کنه کافیه برامون امیدوارم ک ب منظور بد نگیرین چرا ما هنوز تو این مسائل انقد عقب هستیم تا یکی حرفشو میزنه واکنش نشون میدیم واقعا اینجا کسی کسیو نمیشناسه چ اشکالی داره همو کمک کنیم حتما باید مادرشوهرو ب فحش بکشیم یا درباره خیانتی بگیم ک همرو اینجا بد بین کرده و زندگیا بهم زده اونوقت یکیم میخواد در جهت ترک گناه کمکی کنه بگیم حتما مرده یا نیت بدی داره خدایی گفتن این چیزا نفعی برای من یکی نداره...حالا لابد گزارشم میزنین میترکیمم..یکم فکرتونو وسیع کنین کمک ب هم نوع گزارش زدن و ترکوندن نداره جنبتونو ببرین بالا اگر مشکل شما نیس برید از تاپیک ولی قطعا برای ماها ک مامانای اینده ایم میتونه مفید باشه اونم تو جامعه ی الان ک خیلی تربیت فرزند سخت شده.موفق باشین