2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298008 بازدید | 397 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، دوستانی که به این مشکل مبتلا هستید، لطفا خودتون رو سرزنش نکنید، چون عذاب وجدان حالتون زو خراب میکنه و وضع بدتر میشه، خودتون رو ببخشید و دوست داشته باشید و به خودتون قول بدید که تکرار نکنید.

خدا هم مهربونه و میبخشه و کمک میکنه

جدای از شوخی این مشکل و خیلی مشکلات از این دست ( مثل تمایل و رابطه با هم ج ن س )   تو جامعه وجود داره که به نظر من خیلی بهتره به جای مشکلات مادر شوهر و خواهر شوهر مطرح بشن و توسط مشاورین و کارشناسای سایت بررسی بشن و پاسخ داده بشن .

جدای از شوخی این مشکل و خیلی مشکلات از این دست ( مثل تمایل و رابطه با هم ج ن س )   تو جامعه وجو ...

ولی متاسفانه تا بخوای تاپیک بزنی و صحبت کنی گزارش میزنن تعطیل میشه وخیلی ها هم به سخره میگیرن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد

خودارضایی یکی از روش های تحریک جنسی است که نیازی به شریک جنسی ندارد و افراد با تحریک کردن اندام های جنسی خودشان توسط خود، می توانند لذت جنسی و ارضا را تجربه کنند. این تجربه می تواند موجب ارضا کامل شود، اما لزوما اینگونه نیست. این پدیده علاوه بر انسان در سایر پستانداران نیز دیده می شود. خودارضایی بسیار شایع می باشد، چه در افرادی که متاهل هستند و چه در افراد مجرد این عمل ممکن است انجام شود، اما گاهی اوقات می تواند مشکل ساز باشد. 

خودارضایی معمولا با دست ها و یا وسایل دیگر انجام می شود. افراد مذکر بیشتر از طریق دیدن هرزه نگاری ها و پورنوگرافی به این فعالیت می پردازند. در زنان این عمل می تواند علاوه بر دست ها با ابزار مختلف یا فشار آب نیز انجام شود.

وای استارتر منم مثل شما بودم البته تو ده یازده سالگی هر وقت تنها میشدم دوس داشتم یکاری کنم کارای عجی ...

عزیزم توکه سالها خودارضایی میکردی بعدش که ازدواج کردی ازرابطه باهمسرت لذت میبردی؟؟؟اخه شنیدم میگن کسایی که عادت به خودارضایی دارن دیگه نمیتونن ازرابطه جنسی واقعی لذت ببرن